• vas. szept 22nd, 2024

Padlóra került Bangó Margit lánya. Marika ezért nem léphet színpadra

Gerincműtétje után csontbeültetésen esett át.

Élete egyik legnehezebb időszakán van túl Bangó Marika. A népszerű mulatós énekesnő gerincműtétje után újabb fájdalmas beavatkozásokon esett át és még újabb operációra vár.

– A gerincműtétem utáni lábadozás időszakán már túl vagyok. Nem mondom, hogy úgy ugrálok, mint régen, de már tudnék színpadra állni. Már itthon egyedül végzem a gyógytornát, de szájsebészeti problémák akadályoznak abban, hogy fellépjek. Implantátumot szerettem volna beültetni, de annyira ki volt kopva az állkapocs csontom, hogy csontbeültetésre is szükségem volt. Ezt a műtétet már elvégezték az egyik oldalon, de csak hat hónap gyógyulási idő után ültethetik be az implantátumot és ezután követezik csak a másik oldal. Ez egy nagyon hosszú folyamat és esztétikailag csak ezután leszek majd színpadképes. Lelkileg már rendben vagyok, de borzalmasan nehéz időszakon vagyok túl.

Padlón voltam

A gerincműtétem után nagyon sokáig a padlón voltam. Én pozitívan szoktam látni a dolgokat, de a kritikus időszakban, amikor tehetetlen voltam, sokszor úgy éreztem, hogy én ebből a betegségből már soha nem tudok felállni. Nem adom fel a dolgokat könnyen, de nagyon nehéz volt, mert kemény 8 hónap alatt egyetlen percem sem volt, amit fájdalom nélkül töltöttem volna el. Ez lelkileg, testileg, szellemileg nagyon megviselt.

forrás