• hét. szept 23rd, 2024

A 23 éves lány azt hiszi ikreket vár. Sírni kezdett, amikor az orvos megmutatta neki az ultrahang felvételt

El sem akarta hinni, hogy ez igaz.

Alexandra Kinova és férje Antonio nagyon boldogok voltak, mikor megtudták, hogy a fiatal 23 éves lány terhes. Az orvos azt mondta nekik, ikreket várnak. A pár, aki eredetileg a Cseh Köztársaságból származik, nagyon boldog volt.

Szépen nekiláttak az előkészületeknek, mely két gyermek megszületéséhez szükséges. Nemsokára azonban kiderült, hogy a dolgok nem úgy alakultak, ahogy ők azt gondolták. Az orvosok nemsokára ismét konzultációra hívták a fiatal párt és bejelentették a család új tagjainak a számát.

Megmutatták nekik a legutolsó ultrahang felvételt az orvosok és ekkor a fiatal lány elkezdett sírni. Azt mondták neki, hogy hármasikreket vár, majd a következő vizsgálat után négyesikreket mondtak neki. De amikor még egy felvételt készítettek, kiderült, hogy nem három vagy négy, hanem öt kisbabát vár a a fiatal édesanya.

2013 nyarán megszülettek az ötösikrek. Minden rendben ment a császármetszésnél, egy kislány és négy fiú jött világra.

Ez a hír nagy port kavart a Csek Köztársaságban, mert ez volt az első olyan eset, amikor ötösikrek születtek természetes megtermékenyítés eredményeképpen. Deniel, Michael, Alex, Martin és Terezka ezért a média és természetesen szüleik érdeklődésének középpontjában állt.

..

(Tudásfája)