• hét. szept 23rd, 2024

Schobert Norbiék elmentek Benke Laci bácsi temetésére, ahonnan szelfizgettek

Ma délelőtt búcsúztatják a nemrég elhunyt sztárszakácsot, Benke Laci bácsit, akinek a temetésén a hírességek is megjelentek, és feltétlenül szükségét érezték, hogy a gyászoló tömegben beálljanak pózolni egy fotóra.

A két héttel ezelőtt elhunyt mesterszakácsot, az egész ország által csak Benke Laci bácsi néven emlegetett Benke Lászlót ma helyezték végső nyugalomra Lajosmizsén. A temetésen rengetegen voltak, a családon, gyerekeken, unokákon túl sok rajongó is elment leróni a kegyeletét.

Így tett Schobert Norbi és Rubint Réka is, akik azonban nem a privát, hanem az üzleti oldalukra töltöttek fel egy közös szelfit, amely mellé annyit írtak: „Isten Veled Laci Bácsi…” (sic!). A kép érdekessége, hogy a háttérben látható emberek egységesen egy irányba néznek, Schoberték azonban a kamerába.

A kép nem aratott osztatlan sikert: cikkünk írásának pillanatában 574-en kommenteltek a fotó alá, ezek többségében nem éppen az elismerés szavaival szólnak a fitneszházaspárról.

Schobert Norbi és Rubint Réka temetési szelfije, amelyet azóta eltávolítottak az oldalról (Fotó: Facebook)

Valamiért mindenki előrenéz, ti meg a kamerába… szép kis tisztelet

– írta egy kommentelő.

Sosem értettem, hogy temetésen miért kell fotózkodni

– így egy másik.

A kérdéses posztot cikkünk megírása közben eltávolították az oldalról, feltehetőleg a fentiekhez hasonló negatív hozzászólások láttán. via