• vas. ápr 28th, 2024

Tudta, hogy meg fog halni. Szívszorító rejtett üzenetet posztolt rajongóinak az elhunyt sorozatsztár

Rettenetes.

Az egész világot megrázta Edith Gonzalez szappanoperasztár halála. Rajongóit váratlanul érte a hír, főleg azért, mert annak ellenére, hogy tudtak betegségéről, azt senki sem tudta, hogy ilyen nagy a baj.

A színésznő 54 évesen távozott az élők sorából. Áprilisban azt nyilatkozta, hogy az egészségügyi állapotáról szóló pletykák nem igaza, meg is kérte a sajtót, hogy ne írjanak róla. Edith akkor azt mondta, kontroll alatt tartja méhnyakrákját, rajongóinak nincs mitől tartania: “Ne csináljátok ezt! Megijesztitek a családom! Nem titkolózom. Kezelem magam, hogy a betegségem ne térjen vissza.”

Ennek ellenére, pár nappal ezelőtt egy rejtett üzenetet tett közzé az Instagramon, ami sokak szerint egy üzenet volt azoknak, akik szeretik, de nem tudták, hogy a halálán van. A mexikói színésznő Guillermo Arriaga rendező egy rövidfilmjének részletét posztolta.

“A visszatérés, amit évekkel ezelőtt kellett volna megtenni” – írta Edith az Instagramon. A videóban két férfi ül egy temetőben, egy autó csomagtartóján, miközben italoznak. Egy adott pillanatban megjelenik Edith Gonzalez, fekete ruhában, köszön nekik.

“Ki ez a nő?” – kérdezi egyikük.

“Ez az a nő, aki a J sorban halt meg. Nemrég temették el.” – válaszolja a másik. A következő jelenetben Edith Gonzalez a sírok között sétál, miközben a két férfi az életről és halálról viccelődik. Ez volt a színésznő utolsó bejegyzése az Instagrammon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Un ??que debió haber sido puesto hace varios años?El documental de #guillermoarriaga

Edith Gonzalez Lazo (@edithgonzalezmx1) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Simplemente piensa que eres bella, inteligente y buen ser humano. El cambio inicia en tu corazón. #viaja #rie #ama #bethechange #love #travel #laugh and never ever forget to #smile ??

Edith Gonzalez Lazo (@edithgonzalezmx1) által megosztott bejegyzés,

forrás