• csü. máj 9th, 2024

Sokakat felháborított: gusztustalan, amit ez a nő tett a repülőgépen

Megoszlanak a vélemények… Szerinted is felháborító?

Mikor közlekedési eszközzel utazunk, vannak bizonyos szabályok, amelyeket be kell tartanunk ahhoz, hogy elkerülhetőek legyenek a fennakadások és a konfliktusok. Sokszor látjuk, hogy bizonyos utastársaink következetesen áthágják eme szabályokat, amivel igencsak magukra tudják haragítani a többieket.

Ez a nő egészen furcsa dolgot tett, amivel aztán néhányaknál tényleg kihúzta a bicskát. Annyira otthonosan érezte ugyanis magát a gépen, hogy nemcsak a cipőjét, de a zokniját is levette, majd a lábát ezek után még fel is tette az előtte levő szék fejtámlájára. Ezt tetőzve a lábára egy kalapot tett, hogy úgy tűnjön, mintha az az előtte lévő utas fején lenne, és így elkerülje a légiutas-kísérők felszólítását.

A kommentelők többsége azon az állásponton volt, hogy nem engedhetné meg magának senki azt, hogy így viselkedjen egy repülőgépen vagy bármilyen járművön, ahol nem egyedül vagy csak a saját családja körében utazik az illető. Egy felháborodott szemlélő hozzátette: ha vele csinálják ezt és esetleg ő szagolja más lábát a feje felett, biztosan kiverte volna a balhét a helyszínen – írja a femcafé.