• szo. máj 18th, 2024

Sebestyén Balázs nem vállal több fellépést a kislánya sírjánál szelfiző Lippai Mariannával

Sebestyén Balázs nem szeretne a jövőben több fellépést Lippai Mariannával, az ÉLETKEdv-brand alapítójával, miután a nő Facebook-oldalán megjelent egy olyan bejegyzés, amelynél egy, halott kislánya sírjánál készült szelfivel promótálja saját webshopját.

Ezen sokan felháborodtak, még a rajongók közül is, a Tibi atya Facebook-oldal vezetői viszont hosszú posztban fejtették ki, mennyire helytelen dolgot tett Lippai Marianna. Szerintük ugyanis ez „nekrofil biznisz”.

A blogger a saját Facebook-oldalán 36 ezres követőbázissal, az ÉLETKEdv nevű oldalán pedig 300 ezernél is több kedvelővel rendelkezik, mára pedig már egy webshopot is létrehozott, melyben bögrét, határidőnaplót és karkötőket árul követőinek. A felháborodást keltő bejegyzésére később ennyit reagált:

„Ezúton szeretnék tájékoztatni mindenkit, akik olvasták az elmúlt napokban rólam írt kritikát, hogy az írásom alá került linkekkel – ami véletlenül „reflexszerűen került oda – nem állt szándékomban senkit megsérteni, sem megbántani, de még csak rossz érzést sem akartam kelteni senkiben. Ha ez mégis megtörtént azoktól ezúton kérek elnézést!”

Tibi atya most arról számolt be blogjában, hogy Sebestyén Balázs a Balázsék című rádióműsorban kijelentette: nem vállal több közös fellépést Lippai Mariannával az eset után, sőt a már leszervezett programokat is nélküle tartják meg.

Sebestyén Balázs a rádióban bevallotta, hogy személyesen ismeri Lippai Mariannát, de eddig elkerülte a figyelmét az a poszt, ami nagy indulatokat váltott ki a Facebookon. A műsorvezető viszont kijelentette, hogy számára vállalhatatlan az, hogy a nő az évekkel ezelőtt elhunyt kislánya sírjánál készült szelfivel reklámozza a termékeit.

Tibi atya új blogbejegyzésében ismét kifejti, hogy szerinte „kegyeletsértő” Lippai Marianna vállalkozása.

„Lippai Marianna ÉLETKEdv-brandjével egyébként nem csupán annyi a probléma, hogy néhányszor a halott lánya képe mellé szerkesztette a webshopja linkjét. Amellett, hogy nyilván ez az értéktiprás vezetett odáig, hogy a közvélemény egyként köpjön rá, nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy Lippai Marianna üzenetei az élők számára is iszonyatosan károsak”

– írja.

Lippai Mariannával korábban mi is beszélgettünk a vállalkozásáról és motivációs előadásairól. Az interjút ide kattintva olvashatod el. forrás