• ked. máj 21st, 2024

7 Magyar celeb meglepő szakmákkal

Magyar celebek között akad jó pár akik ha nem jelentkeznek egy reality-showba vagy nem állnak be dúdolni egy zenekarba akkor most talán őket hívnánk mikor valami elromlana a lakásban. Összegyűjtöttünk 7 celebet akik meglepő szakmában “húznák az igát” ha nem úgy alakul a sorsuk, ahogy.

1.) Berki Krisztián

A mára felgma stílusáról és nagyképű viselkedéséről ismert, vagy leginkább utált celeb, ha nem lett volna focista, majd hivatásos herevasaló, lehet hogy most villanyszerelőként tengetné a mindennapokat.

 

2.) Majka

Hasonlóan Berki Krisztiánhoz, Majka is villanyszerelő végzettséggel rendelkezik, viszont ebben a szakmában nem tudott elhelyezkedni. Talán alapíthatnának egy közös villanyszerelő céget Berkivel, bár mottónak semmiképpen nem ajánlanánk a “Belehalok” szlogent.

 

3.) Joshi Bharat

Jóskabá’ a bölcs, nyugodt indiai médiaszemélyiség, eredetileg bábszínész mellette kuruzslássalsorselemzéssel és jóslással is foglalkozik.

4.)  Schobert Norbert

A duci fiúból lett kokainkirály fitness-császár eredetileg az ezeröcsiből üldözte a rossz fiúkat (már ha volt ezerötös rendőrzsiga), ugyanis az Update márka atyja egészen századosi rangig vitte a rendőrség berkeiben. Talán szerencse hogy nem maradt hivatásos, különben nagy bajba kerülne aki cukrot rejteget a kocsiban.

 

5.)  Gáspár Győző

Az ország Győzikéje eredetileg hentes szakmával rendelkezik, bár amennyire tudjuk a zenéléshez jobba ért…

6.) ByeAlex

A fura stílusáról, az alternatívból populárissá alakult zenéjéről, és a kedveséről híres srác biztosan jobban járt hogy a zenei karriert választotta, ugyanis filozófus diplomával nem ment volna sokra.

6.) Tóth Gabi

Tóth Gabi szinte a képernyőn nőtt fel, viszont kevesen tudják hogy eredetileg asztalosnak tanult. Igen! Asztalosnak. Mi sem értjük!!!!!?????