• vas. okt 27th, 2024

Beteljesült a jóslat! Először beszélt új kapcsolatáról Bereczki Zoltán

Elképesztő, amit elárult.

Múlt héten robbant a hír, miszerint hosszú egyedüllét és több fájdalmas szakítás után végre újra rátalált a szerelem Bereczki Zoltánra. És nem is akárki személyében – A mi kis falunk Tecája, Bata Éva hódította meg a szívét.

A két színész a Centrál Színházban a Nemek és igenek című darab próbái alatt került közel egymáshoz. Ennek így kellett történnie, hiszen valaki jó előre megjósolta. S hogy ki volt ez a személy? Palya Bea, akivel Zoli közös számot írtak. A színész elküldte a dal zenéjét, amit nemsokára vissza is kapott egy kész szöveggel, és egy jóslattal. „Bea azt mondta figyeljem meg, ez a dal meghozza nekem a szerelmet. Akkor persze még nem sejthettem, hogy a jóslata hamarosan beteljesül… A szöveget ő írta, de mégis tökéletesen rólam szól – kezdi Bereczki Zoli a  magazinnak. – Van abban valami boszorkányság, hogy amit decemberben mondott, abból januárra minden megvalósult. Belegondoltam, és rájöttem, hogy amit elképzelek, amit a fantáziám előhív, az nem először valósul meg… (…) A Csillagtérképben ott van, hogy „oly sok könnyem hullt” az elmúlt szerelmek miatt, hogy „bukdácsolgatok”, és valóban, az elmúlt években a magány és a csalódás volt a téma az életemben. de a dalban ott van az is „legbelül kereslek, és már holtbiztos vagyok, hogy megtalállak”.”

A színészre már nagyon ráfért egy kis boldogság, hiszen 2012-ben történt válása óta bár volt több kapcsolata, de azok mind csalódással, szakítással végződtek, és nem tárta a nyilvánosság elé párja személyét. Most, Bata Éva az első, akiről kiderült, hogy együtt van Zolival.

A változás magánéletében az új otthonba való költözésével kezdődött, majd ahogy a már említett dalban énekli („Mind megoldom régi dolgom, rossz kötelmeim eloldom. Múltamat az égre bízom, csillagok közé hajítom”) miután a lelkében is rendet teremtett, kidobta azokat a tárgyakat, amik a fájó múltra emlékeztették.

forrás