• szo. ápr 27th, 2024

Végre megszabadult tőle! Katalin kitiltatta riválisát a királyi eseményekről

Nem lehet egy légtérben vele!

A 35 éves Rose Hanbury régóta szúrta a hercegné szemét, most végre megszabadult tőle.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Anche le Duchesse si arrabbiano: #katemiddleton ha rotto in maniera burrascosa con la sua (ex) migliore amica Rose Hanbury, moglie di David Rocksavage Marchese di Cholmondeley. La coppia di Marchesi era molto unita ai Duchi di Cambridge, loro vicini di casa quando erano ad #anmerhall. Non si sa bene cosa sia successo ma Kate ha detto a William che vuole la coppia fuori dal loro giro di frequentazioni. A nulla sono valsi intentativi del Duca di Cambridge di mettere pace, si sa che quando le donne litigano è meglio non mettersi in mezzo. Si tratterà di gelosia? #katemiddleton #williamwindsor #dukeofcambridge #duchessofcambridge #marquessofcholmondeley #marchionessofcholmondeley #royalfamily #davidrocksavage #rosehanbury #alltheroyalsoftheworld fonte Daily Mail

alltheroyalsoftheworld? (@alltheroyalsoftheworld) által megosztott bejegyzés,

Az exmodell már házas, férje egy nála 23 évvel idősebb filmes, de ez sem nyugtatja meg Katalint. A hercegné ég a féltékenységben, mivel Vilmost régebben hírbe hozták a szépséges Rose-zal. Katalin úgy érzi, keményen megharcolt a koronáért ezzel a nővel, akit régen tökéletes választásnak tartottak Vilmos számára.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Captivated by #rosehanbury photographed by #emmasummerton in the new @wmag !!

by greer simpkins (@hellobeautifulusa) által megosztott bejegyzés,

Rose egyébként imádja a figyelmet, ezért is élvezi nagyon új drámáját Katalinnal. Állandóan port kavar maga körül, már a királyi család több tagjával és azok baráti körével is volt viszonya, mielőtt az 58 éves Daviddel összeházasodtak volna.

Katalin nemrég megkérte Vilmost, hogy ezt a nőt száműzzék a társaságukból, mivel valamin összevesztek a közelmúltban. Sajnos azt nem osztották meg a nagyközönséggel, hogy mi a viszály oka.

(Daily Mail) blikkruzs