• szo. ápr 27th, 2024

Mi történhetett? Fegyvert is vitt magával a lányával eltűnt dunavarsányi férfi – Két búcsúlevelet hagytak hátra

Remport Zoltán 17 éves lányával, Natáliával együtt tűnt el dunavarsányi otthonukból, mind a ketten hagytak búcsúlevelet, s a férfi magával vitte gázpisztolyát is.

Két nappal ezelőtt, akár az ország legtöbb családja, Zoltánék is a húsvéti ünnepekre készültek. Eltűnésüket a férfi felesége, Laura vette észre, aki egy családi találkozóról ért haza szombat délután, ám sehol nem találta a férjét és Natáliát.

Az egyik szobában azonban két búcsúlevélre bukkant. Mind a kettőn Nati kézírása látható, de az egyik az apa, a másik pedig a lány nevében íródott. Ami további aggodalomra ad okot, az az, hogy Zoltán magával vitte gázpisztolyát is. A férfi mostanában biztonsági őrként dolgozott.

Az apa-lánya kapcsolat nehezen indult, amiről a család egyik barátja számolt be a Borsnak.

„Úgy tudjuk, a lány édesanyja sokáig tiltotta Natit Zolitól, akik interneten vették fel a kapcsolatot évekkel ezelőtt, amikor Natiban felébredt a kíváncsiság, majd megkereste az édesapját… Nati később az apjához költözött, azóta együtt éltek. Zoli felesége, Laura is sajátjaként szereti Natit.”

Zoltán napokkal ezelőtt tűnt el a lányával /Fotó: Police.hu

Zoltán egyik barátja szerint a férfi valamilyen rossz hírt kaphatott Natáliával kapcsolatban, egyébként sosem ragadott volna csak úgy fegyvert. Nagyon nyugodt embernek ismeri, csak a lányával kapcsolatos rossz hírek tudták kiborítani.

A két eltűntet Laura várja haza, aki 12 éve élt boldog házasságban a férjével. Most csak arra vár, hogy a páros egyszer hazakeveredjen valahogy.

Az anyósom szombaton este még beszélt velük….. Nem tudom, mi ütött Zoliba, sosem volt felelőtlen. A fegyverével sem bánt slendriánul, és a legjobb apa volt, akit csak el lehetett képzelni. A mindene Natália.

(Bors)