• szo. máj 18th, 2024

Egy nő a férjével, a vőlegényével és két pasijával él együtt – szerinte mindannyian boldogok így

Nem átlagos kapcsolatban él egy 44 éves nő, akinek jelenleg négy férfi is van az életében – és mind tudnak egymásról!

Mary Crumptonnak már van egy férje, de rajta kívül egy vőlegénye és még két barátja is.

A nő átlagos családban nőtt fel, és már több férfivel járt együtt monogám kapcsolatban. Elmondása szerint sosem gondolt arra, hogy egynél több partnere legyen. A húszas éveiben házasodott össze azzal az emberrel, aki számára a legtökéletesebb férj. A nő 29 éves korában kezdett el ismerkedni a poliamoriával, vagyis a többszerelműséggel.

“Eddig normálisnak tűnt, hogy csak egy párom van. Néha ugyan voltak érzéseim mások iránt, de bűntudatot éreztem emiatt, szóval ezt csak egy jelnek vettem, hogy nem szeretem eléggé a férjemet. Amikor a házasságom már nem működött, találkoztam valakivel és elkezdtem járni vele”

– mesélte Mary Crumpton.

Akkor változott meg benne minden, amikor megismert valakit, akinek több szerelme is van. Először lesokkolta, hogy létezik ilyen, de kíváncsi volt, hogy működhetnek így a kapcsolatok, sőt a párját is érdekelte a téma. De csak néhány évvel később vetette fel az ötletet, hogy éljenek nyitott kapcsolatban, amibe a férfi is beleegyezett.

A nő azonnal kihasználta a lehetőséget: összemelegedett egy barátjával, aki iránt már régóta többet érzett, sőt a párja is követte a példáját az ő egyik kedves ismerősénél.

“Gyorsan rájöttem, hogy valószínűleg már örökre ebben a ‘csapdában’ ragadtam. De az, hogy egyszerre több ember szeressek, már a világ legtermészetesebb dolga számomra, és nem is tudom már elképzelni, hogy máshogy legyen”

– véli a nő.

Mary most a 43 éves Tim felesége, aki az egyik első férfi volt, akivel járni kezdett, miután rájött a többszerelműségre való hajlamára. A vőlegénye John, aki hamarosan feleségül veszi őt. Mindkét férfivel 2015 óta él együtt, de rajtuk kívül még van két idősebb barátja is, a 63 éves Michael és a 73 éves James.

A nem éppen átlagos viszonyoknak több előnye is van a nő szerint. Például az, hogy mindegyik párjával mást csinálhat. Míg Timmel szeretik az elektromos autókat és vegetáriánusok, a vőlegényével szívesen néz sci-fi filmeket és együtt járnak templomba, Michaelt pedig gyakran elkíséri dartsozni és sokszor karaokéznak is. Az együttélés sem okoz problémákat, mivel szerintük ez olyan, mintha a családtagjaikkal vagy a barátaikkal osztanák meg az otthonukat. Mary szerint a férje és a vőlegénye nagyon jól kijönnek egymással, mintha testvérek lennének.

A nő elmondta azt is, hogy életvitele miatt sok kritikát kapott, más nők pedig férfifalónak tartják és attól félnek, hogy az ő párjukat is “ellopja” magának, de ő csak nevet ezeken a feltételezéseken.

“Természetesen nem mondom azt, hogy a többszerelműség bármilyen szempontból jobb, mint a monogám kapcsolatok, csak más, és nálunk jól működik. Akik nyitottabban állnak hozzánk, láthatják, hogy őszinte vagyok a partnereimmel, és mindannyian boldogok vagyunk így”

– állítja a feleség, menyasszony és barátnő.