• vas. máj 5th, 2024

Hihetetlen változásokon ment keresztül az egykori valóságshow-hős: nem hiszi el, mi történt a szuper érzékeny VV Gombival

Budapest – Ki ne emlékezne a ValóVilág 4. érzékeny szépfiújára, Gombár Gáborra (35)?

Az egykori villalakó több, emlékezetes jelenete miatt legutóbb az RTL Klub Toplista című műsorában tűnt fel, amelyben a legnagyobb realitypillanatokat gyűjtötték össze. A 2011-es valóságshow-ban először telefonon sírta el a szerelmét, majd az üvegablakon keresztül bombázta csókjaival akkori kedvesét, Picurt.

A Blikknek elmesélte, hogy nagy változások történtek az elmúlt hét évben, hiszen megtalálta élete párját, Anitát, és gyermekük is született.

– Most lesz másfél éves a lányunk, Zoé, aki tündéri gyerek, a kedvesemmel pedig május elején házasodunk össze – árulta el lapunknak VV Gombi, akinek az élete nem vett váratlan fordulatot a villa után.

A fodrász Gombár Gábor büszke a párjára, Anitára, valamint kislányukra, Zoéra

– A beköltözés miatt félbehagytam a fodrászsulit, amit a műsor után egyből folytattam. Azóta is férfifodrászként, borbélyként dolgozom itt, Budapesten, a VII. kerületben. Szeretem a munkám, állítólag jól is csinálom, úgy érzem, ebben a szakmában megtaláltam a számításomat – nyilatkozta az egykori valóságshow-hős, aki az utóbbi időben egyre gyakrabban tűnik fel a tévében, és nem tagadja, élvezi, hogy újra ráirányul a reflektorfény.

forrás