• szo. máj 18th, 2024

Milliókat költenek a magyar sztárok, hogy fiatalabbnak tűnjenek

Nyertes Zsuzsa a napokban árulta el, hogy fizetésének nagy részét bőrápolásra költi, az egyik kencéje még akciósan is 120 ezer forint körül van. Nem ő az egyetlen a magyar sztárvilágból, aki felvállalja, hogy sokat költ a fiatalság megőrzésére. Szűcs Judithnak és Balázs Klárinak plasztikai műtétje is volt, Tilla a szeme alatt található, zavaró táskáktól szabadult meg szakember segítségével, Schell Judit és Horváth Éva pedig több arckezelést is igénybe vesznek rendszeresen, hogy felvegyék a harcot a ráncok ellen.

Nyertes Zsuzsa

A színésznő mindig nagyon figyelt a külsejére, a fiatalsága megőrzése régóta fontos számára. „Mániákusan gyűjtöm a kenceficéket. Éjjel-nappal kenegetem magamat. Reggel mindig úgy megyek el itthonról, mint egy zsírosbödön, este pedig hasonlóképpen fekszem le. (…) Az egyik szérum például, amit használok, akciósan is százhúszezer forint, de rendíthetetlenül hiszek abban, hogy csodát tesz az arcommal.A nyakamat és a dekoltázsomat sajnos később kezdtem el ránctalanítani, mert az elején még spóroltam a krémmel, úgyhogy meg is látszik a különbség. Éppen ezért mindenkinek csak azt tudom tanácsolni, hogy jó vastagon kenje be minden testrészét, különben úgy jár mint én: nem egyformán öregszik a bőre” – mesélte a napokban.

FOTÓ: MARGITAY KLÁRA/LIFE.HU

Elárulta, ha valaki felajánlana neki egy plasztikai beavatkozást, vagy botoxolást, nem mondana rá nemet. „Némi reklámért cserébe kés alá feküdnék, mert sajnos nincs annyi pénzem, hogy egy-másfél millió forintot kifizessek a ráncfelvarrásra” – mondta.

Tilla

A TV2 műsorvezetőjét mindig zavarták a szeme alatti karikák, melyek amellett, hogy öregítették, a tévés munkában is zavarták. 2015-ben árulta el, hogy egy esztétikai bőrgyógyász segítségével javított a helyzeten. „Férfi létemre elég hiú vagyok, és nyilván a kamerák miatt is számít a megjelenés. Ráadásul a szem alatti táskáim a munkámban gyakran okoztak nehézséget. Ugyanis emiatt nem mindegy, hogy milyen szögből vesz a kamera” – mesélte akkor.

FOTÓ: HIRLING BÁLINT – ORIGO

A legradikálisabb megoldás egy alsó szemhéjplasztika lenne, de azt túl drasztikus beavatkozásnak gondolja, így a rendszeres kezelés mellett döntött: egy tompa végű kanüllel hialuronsavat fecskendeznek a szem alatti karikákba, és így a kezelt rész egy szintbe kerül az arc többi részével. A szúrásokat háromhavonta újra meg kell ismételni, ugyanis az anyag ennyi idő alatt szívódik fel.

Horváth Éva

A modell nem titkolja, hogy rendszeresen orvos-esztétikai specialisták segítenek neki a fiatal külső megőrzésében – közösségi oldalain gyakran jelentkezik be egy-egy kezelésről.

Posztjai alapján a frakcionált lézeres kezelést és a Drakula-terápiát is kipróbálta már – utóbbinál vért vesznek a pácienstől, majd a speciálisan előkészített vérplazmát apró tűszúrásokkal, általában mezoterápiás pisztollyal vagy mezorollerrel egyenletesen juttatják be a bőrbe – a folyamatnak köszönhetően látványosan megfiatalodik az arcbőr.

Szűcs Judith

Az énekesnő szerint az idő múlásával sem szabad lemondani egy nőnek arról, hogy reggelente elégedetten nézhessen tükörbe – épp ezért vállalt több beavatkozást a közelmúltban.

FORRÁS: FEM3

„Én annak a híve voltam már korábban is, hogy jobb megelőzni a dolgokat, ezért nem ez az első eset, hogy plasztikai sebészhez fordulok. Tavaly októberben műtöttek. Ezt a lehetőséget a 60. születésnapomra kaptam a családomtól. Eddig is volt már egy mellkorrekcióm, de ami az arcomat illeti, a korábbi kisebb kezelések után csak most szántam rá magam egy teljes arcfiatalító műtétre.

A hagyományos arcplasztika mellett még a saját testzsírommal is végeztek feltöltést.Be kellett látnom ugyanis, hogy egy idő után az arcbőr sajnos veszít a rugalmasságából, és ezen nem segítenek a krémek. Csak műtéti megoldással lehet megőrizni a korábbi állapotot” – árulta el.

Schell Judit

A színésznő 2014-ben mesélt először arról, hogy milyen kezeléssel tartja formában arcbőrét. „Most, hogy kicsit több időm volt magamra, kezdtem el keresgélni, hogy így 40 felett hogy tudnám az arcbőrömet is intenzívebben karban tartani, és így találtam rá a Scarlet kezelésre. Ez több szempontból is nagyon jó választásnak bizonyult” – mondta.

FOTÓ: SZABÓ GÁBOR/ORIGO

Egy olyan mikrotűs rádiófrekvenciás arckezeléséről van szó, aminek az a lényege, hogy stimulálja a bőr rugalmas rostjainak termelését, ezáltal megújítja a bőrt, visszaállítja tömörségét.

Balázs Klári

Az énekesnőről az évek alatt többször is felröppent a hír, hogy a botoxnak, illetve különböző plasztikai műtéteknek köszönhetően tartja jó formában magát. Balázs Klári azonban mindig tagadta ezt, de tavaly bevallotta, hogy nemrégiben kés alá feküdt.

FORRÁS: FACEBOOK/KORDA GYÖRGY ÉS BALÁZS KLÁRI

„Azért határoztam el, hogy megcsináltatom a felső szemhéjamat, hogy szebben tudjam sminkelni magam, mert most már megült a festék a ráncaimban. Ez esztétikai beavatkozás volt, egyáltalán nem olyan, mint egy műtét, hiszen csak egy kis bőrt vágtak ki” – mesélte. Korábban a vékonyszálas kontúrterápiáról is vallott, ezzel a módszerrel feszesítették évekig az arcát.

forrás