• vas. máj 19th, 2024

Rogánné óriásplakáton hirdeti a “Stílust”

Bár személyi edzők, kozmetikusok és plasztikai sebészek feltételezhetően hosszú éveken dolgoztak a Cecília-projekten, végül csak sikerült: a Lehel téri aluljáró óriásplakátján feszít a büszke politikusfeleség.

Feltehetően valami fitnesz alsóneműt vagy ruházatot hirdethet Cecília. Biztosak vagyunk abban, hogy a talmi külcsínt kompenzálja a belbecs, még akkor is, ha a harsányan virító, ízléstelenül rikító, visszataszítóan gejl és hivalkodó óriásbetűs, transzparensméretű márkajelzéssel bíró ruhák egyelőre nem is ezt sugallják.

Egy türelmes beszédtanár, egy ízlésformáló stylist, néhány év kitartó tanulás és Rogánné lehet a magyar „My NER Lady.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

??‍♀️ Ölelje át életed a mozgás! ?‍♀️ Eddz keményen ma, a büszke és önbizalommal teli holnapért.? Merj kitörni a hétköznapokból és találd meg a hozzád legjobban illő sportot??⚽️? Az 1️⃣ és legfontosabb lépés az elhatározás, ha ez megvan és kitartóan küzdesz, senki és semmi nem állíthat meg❗️ Hogy mi a második lépés❓. Megtalálnod azt a ➕, amitől megállíthatatlan vagy. Ne keresd, mi megtaláltuk Neked, ez a ♥ Black Passion by Frenetic♥ fitness kollekció. Kollekció LINK a BIO-ban ❤️#frenetic #blacpassion #fitness #fit #sport #újdonság #életmódváltás #sportruházat #2019divat #tudatosság #elszántság

Frenetic Fitness Clothes (@freneticsport) által megosztott bejegyzés,