• csü. máj 2nd, 2024

11 híres nő, akik bebizonyították, hogy lehetsz anya még a 40-es éveidben is

A tudósok szerint a legjobb kor az anyasága a nők 30 és 35 éves kora között van. Ám sokan vannak, akik később vállalnak gyermeket. Íme 11 híresség, akik szintén “későn” lettek édesanyák!

Susan Sarandon

Susan Sarandonnak 3 gyermeke van, és mindannyiukat viszonylag későn szülte. Az elsővel 39 évesen, a másodikkal 42 évesen, majd 45 évesen is várandós lett. Susannak amikor fiatal volt az orvosai azt mondták, hogy meddő, így sok évig nem is használt fogamzásgátlót, de aztán váratlanul teherbe esett. Majd még kétszer megtörtént ez. Susan azt mondta, hogy ő tudta, hogy ez erősebb mindenféle diagnózisnál, és ez maga az élet csodája. A színésznő 71 éves, és a gyermekei csodás felnőttek lettek már!

Jennifer Lopez

Jennifer Lopeznek nem volt olyan könnyű, mint Susannak. Az énekesnő nagyon régóta szeretett volna gyermeket, de természetes úton ez nem sikerült, így végül J-Lo a beültetéshez folyamodott. Jennifer Lopeznek nem volt sikeres az első ilyen kísérlete, de most csodálatos ikreket nevel és 38 éves volt, amikor megszülte őket.

Kelly Preston

Kelly Preston John Travolta felesége 47 éves korában került áldott állapotba, ami azért igazi áldás, mert egy évvel ezelőtt a család egy szörnyű tragédián ment keresztül. Szeretett fiuk Jett meghalt, így az új kisfiú egy második élet – mondta el Kelly a kis Benjamin születéséről.

Celine Dion

Az énekes első fia, René-Charles akkor született, amikor 33 éves volt, de az ikrek (Eddie és Nilson) az énekesnő 42 éves korában érkeztek. Celine Dionnak előzőleg 6 sikertelen beültetéses kísérlete volt, mielőtt az ikrekkel (akárcsak Jennifer Lopez) várandós lett. Dion bevallotta, hogy érzelmileg nagyon megterhelte őt a 6 beültetés, és ezért mindennap emlékeztetetni kell magát arra, hogy milyen szerencsés, hogy anya lehet.

Halle Berry

A színésznőn úgy tűnik nem fog az idő vasfoga. Halle Berry mintha egyre fialalabb lenne! 41 éves volt, amikor első gyermekét megszülte, majd 47 éves korában érkezett a második csemete. – Azt hittem, már a menopauzában járok és nem a következő terhességemben! Nagyon váratlan volt – mesélte el Halle a második terhességéről.

Kim Basinger

Kim Basingernek csak egy lány gyermeke van, a különleges nevű Ireland. Kim 41 évesen szülte meg a kislányt, aki követi anyukája karrierjét. Ireland magazin modell, és néha szerepel filmekben is. Az anyukájával nagyon hasonlítanak egymásra, így már egy filmben Ireland játszotta már Kim Basinger fiatalkori önmagát.

Gwen Stefani

Gwen Stefani egy örökké fiatal lázadó, így nem volt váratlan, hogy nem lesz anyuka fiatalon, helyette inkább koncertezett és zenei karrierjét építette. 40 évesen születe Kingston és Zuma nevű fiait, majd 44 éves korában érkezett a család életébe Apolló. Gwen lassan 50 évesen is elképesztően menő anyuka, a gyereknevelés mintha még jobban fiatalítaná.

Salma Hayek

Salma mindig is szeretett volna gyermekeket, de orvosi okokból nem tudott teherbe esni. Végül 41 éves korában sikerült, és egyáltalán nem bánja. Bár a terhesség nem volt egyszerű számára, mert több mint 30 kilót hízott, de ezt sikerült ledolgoznia szülés után. Így nyilatkozott az anyaságról: “10 évvel ezelőtt nem tudtam volna annyit adni a lányomnak, amennyit most tudok adni neki. Örülök, hogy most született meg, amikor 40 éves vagyok.”

Madonna

A pop királynőnek első gyermeke (Lourdes) akkor született, amikor Madonna 36 éves volt. 41 évesen egy fiúnak Rocco-nak adott életet, és több örökbefogadott gyermeket is nevel.

“Mielőtt gyerekem született volna, nagyon önző voltam, de az anyaság teljesen megváltoztatta a hozzáállásomat az élethez” – mondja Madonna.

Mariah Carrey

Mariah Carey 41 éves volt, amikor édesanyává vált egy nem könnyű terhesség után. A várandósság alatt terhességi cukorbeteg lett, és rendkívül magas vérnyomása volt, így nagyon vigyáznia kellett, hogy az ikreknek ne legyen semmi baja.

Monica Belucci

A színésznőt meddőséggel diagnosztizálták, de meglepetésére 39 éves korában teherbe esett. “Az életem legjobb pillanatában érkezett a lányom. Nagyon sok szerepet játszottam, sok helyen játszottam, és most kész vagyok megadni neki mindent, amire szüksége van” – mondta Monica. Deva most 13 éves, és már magasabb, mint az anyja.

Monica második lánya akkor született, amikor a színésznő 45 éves volt. Amikor felfedezte, hogy várandós nagyon megijedt, mert úgy gondolta, hogy ilyen életkorban gyermeket szülni veszélyes lehet. Szerencsére Léonie egészségesen jött világra.

A 9 hónap alatt soha nem hívtam az orvosomat, hogy érzek-e valamilyen rendellenes dolgot. Természetesen veszélyes, hogy 45 éves koromban egy baba van bennem, és nem bátorítom a nőket arra, hogy ugyanezt tegyék, de az anyaság egy nagyon fontos szerep. Ha nem tudtam volna természetesen úton terherbe esni, akkor mesterségesen próbálkoztam volna.” – mondta a színésznő egy interjúban.