• szo. máj 18th, 2024

Váratlan fordulat VV Fanni halálának ügyében! Ez mindent megváltoztat! Teljesen rossz nyomon jártak?

Nem Novozánszki Fanni hajszálát és vérét találták meg a gyanúsított mosógépében.

„A gyanúsítottat ismét kihallgatták, hozzáteszem, úgy, hogy a védőjét, dr. Bálint Rolandot erről nem értesítették. B. László elmondta az ügyvédjének, hogy a rendőrök elé tárták a szakértői véleményt, miszerint a siófoki lakásában talált két hajszál nem a sértetté (N. Fanni), és nem is a gyanúsított egykori barát­nőéjé, és hogy nem tudják, kitől származnak.

A gyanúsított kabátján talált vérfoltról pedig kiderült, hogy B. Lászlóé” – osztotta meg a lappal a legújabb információkat a korábbi védő, dr. Brodmann Péter, aki az ügyből való kizárása után unokaöccse jelenlegi ügyvédjétől értesül a fejleményekről.-írja a faktor.hu

2017 novemberében szülei bejelentést tettek a rendőrségen ,hogy eltűnt.A villanyok égtek a lakásában és a kocsija is eltűnt.
Korábbi barátja Renátó vigyáz a két kutyusra akiket sosem hagyott egyedül fél óránál tovább.

Egy férfiról kamerafelvételek is készültek, ahogyan az éjszaka közepén az ölében viszi el, a feltehetően már eszméletlen /halott lány testét a házból. A férfi álltal bérelt kocsiban pajszert, fegyvert, kötelet és vérnyomokat találtak, DNS mintákat vettek és a vizsgálat után ezért feltételezik, ,hogy a lány már nem él, ám amíg nincs meg a holttest, hivatalosan továbbra is eltűntként keresik a Fannit.

Nyugodjon békében! -írja starity.