• pén. máj 3rd, 2024

A beteg tanárnőt interjúra hívják az iskolába. Sokkot kap, amikor meglátja kik várnak rá a folyosón! Reakciója megfizethetetlen (videó)

A tanárnő egy ideje betegséggel küzd, de amikor behívják az iskolába, gondolkodás nélkül igent mond. Még nem sejti, mi vár ott rá.

Mint oly sok csodálatos tanár, úgy Ms. Watson is számtalan diák életében nyomot hagyott. Peter, aki négy éven keresztül a tanárnő kórusában énekelt, profi előadóművész lett.

17 éven át vezette az egyik Chicago-i iskola kórusát Gabrielyn Watson. Az 59 éves tanárnőnél nemrég csontvelőrákot diagnosztizáltak, 7 hónapon át küzdött a kórral, amelyet végül úgy néz ki sikerült legyőznie.

Volt tanítványa, Peter Frank tudomást szerzett kedvenc tanárnője betegségéről, így arra gondolt meglepi valami egészen különlegessel. A fiatal férfi nemrég részt vett az American Idol tehetségkutató versenyében, ahol bejutott a döntőig. Ezt szerette volna neki meghálálni ezzel a fergeteges meglepetéssel.

„Soha nem értem volna ezt el, ha nem lett volna Ms. Watson.” – mondja a férfi, aki meglepetést szervezett imádott tanárnőjük számára több régi diákkal.

Amikor Ms. Watson az „áltinterjúra” az iskolába megy, még nem sejti ki vár rá a folyosó végén. Aztán a Peter énekelni kezd, szó szerint dalban köszöni meg az áldásos éveket. Aztán egyre több volt diák jelenik meg. A tanárnő reakciója megfizethetetlen.