• pén. máj 17th, 2024

„Maga nem kövér, maga beteg”: 151 kilóról indult Dia, ma ezrek követik a fogyásban

Kovács Klaudia szeretne minden túlsúlyos ember számára támogatást és gyakorlati tanácsokat adni, hogy olyan sikereket érhessenek el, mint ő.

A legtöbb nő életében legalább egyszer eljön az a pillanat, amikor elégedetlen lesz a testsúlyával, és fogyni szeretne. Mégis sok diéta végződik kudarccal, visszahízással. Különösen azok tudják jól, milyen frusztráló ez az ördögi kör, akik jelentősebb felesleggel küzdenek, és már számtalanszor nekifutottak egy-egy diétának. Nekik és mindenkinek, aki egészségesebb, karcsúbb, fittebb szeretne lenni, nyújt támogatást a Duci Dívány blog írója, Kovács Klaudia, aki maga is 151 kilóval vágott bele a fogyókúrába.

Alig tíz hónap telt el azóta, hogy a 34 éves közgazdász leszámolt a kifogásokkal, mélyen magába nézett, és megtalálta a szükséges motivációt ahhoz, hogy ne csak lefogyjon, de megváltoztassa az életét is. Útja során ott tart, hogy 106 kilót mutat alatta a mérleg, ám a célja 65 kiló. Az átalakulás állomásairól, az életmódváltásról blogján és a Facebookon is beszámol, ahol támogatása és pozitív példája már több mint tízezer embernek adott erőt.

Klaudia személyes varázsa mellett sikeréhez az is hozzátartozik, hogy ugyanabban a cipőben jár, mint azok, akiknek segít. Nem egy kigyúrt fitneszgurutól vagy egy modellalkatú dietetikustól kapnak az emberek tanácsokat, hanem egy hétköznapi nőtől, aki mégis valami rendkívülit képes véghez vinni.

Hallgasd meg a Klaudiával készült podcastot, melyben Rácz Brigittával, a Femina főszerkesztőjével részletesen végigveszik az életmódváltáshoz szükséges összes elengedhetetlen, hasznos szempontot.

Interjú Kovács Klaudiával

A Duci Dívány története

Klaudia saját elmondása szerint igazán jó családi hátteret tudhat maga mögött. A hízást kiváltó lelki okok nem innen erednek, sőt, fiatal korában sem küzdött jelentős súlyproblémákkal. A gondok akkor kezdődtek, amikor huszonéves lányként felkerült Budapestre egyetemre, és önálló életet kezdett. Ettől fogva a házi ételeket pizza, hamburger és péksütemények helyettesítették, így a súlya egyre csak gyarapodott.

Nemsokára 12 órázni kezdett egy call centerben, ami még inkább a gyorséttermi ételek felé hajtotta. Később egy bankban kapott állást, ahol néhány év alatt fiókvezető és ezzel együtt 151 kiló lett. Klaudia lelki evővé vált.

ÉLETTÁRSAM VOLT AZ ÉTEL 12 ÉVEN KERESZTÜL.

Evett azért, hogy boldogabb legyen, vagy éppen amiatt, mert bánatos volt. Noha időközben vagy százszor megpróbált lefogyni a sztárdiétákkal, egyre csak falakba ütközött.

Mindig sikerült megindokolnia magának, miért nem megy. Különösen megrázó élmény volt számára, amikor a bankfiókban fegyveres rablás történt, melynek során az élete is veszélyben forgott. Az incidens éveken keresztül kísértette, miközben úgy gondolta, az evési rohamok is a feldolgozatlan traumának köszönhetőek. A TELJES CIKK ITT ÉRHETŐ EL>>>>