• ked. máj 7th, 2024

Lángoló autó fogadta ByeAlexéket az M5-ösön – “Az, hogy mindenki elhajtott gyáván (vagy) nemtörődöm módon a semmibe, az szerintem szégyen”

ByeAlex és csapata emberségből jelesre vizsgázott a hétvégén.Meghökkentő látvány fogadta ByeAlexet és a Sleppet úton hazafelé az M5-ös autópályán: egy autó lángolt az út szélén. Senki se állt meg Az esetről így írt ByeAlex a Face­book-oldalán:

– Tegnap éjjel koncert után jöttünk haza, és már messziről láttuk, hogy lángol egy autó a pálya szélén… Közeledtünk egyre és arra figyeltünk fel, hogy pár ember fagyoskodik az út szélén…

Mindenki elhajtott mellettük és az akkorra már közel roncs formájára égett autó mellett. Megálltunk, hogy segítsünk valamit, ha tudunk, de sajnos már semmit se lehetett tenni… Nem vagyunk lánglovagok, mert mondom, sajnos semmit se tehettünk, haszontalanok voltunk…

De az, hogy mindenki elhajtott gyáván (vagy) nemtörődöm módon a semmibe, az szerintem szégyen. A rajongók sem hagyták szó nélkül az esetet, dicsérték a csapatot emberségük és segítőkészségük miatt. Öröm az ürömben, hogy az autó ugyan porig égett, de az utasai egy karcolás nélkül megúszták az esetet.