• vas. máj 19th, 2024

Hatalmas örömhírt jelentett be Curtis! És erre kér másokat…

Másfél hónapja ismerte el, „beteg” és elvonóra megy. Most nagy bejelentést tett a rapper.

Curtis bejelentését hatalmas érdeklődés fogadta a közösségi oldalán az év elején, tízezerszám kapta a bíztató szavakat, like-okat, majd egykori zenésztársa, Majka is sok sikert kívánt neki.Sokakban már most felcsillant a remény, egyszer újra együtt állhat majd színpadra a páros.

Január 9-én Curtis újabb bejegyzést tett közzé. Hosszú hetekre eltűnik, telefonon se éri majd el senki. „6 hét múlva jövök! Köszönöm mindenkinek aki velem van. (Addig ne írjatok üzenetet nekem kérlek, mert úgysem lesz telefonom ha visszatértem mindenkivel konzultálok. ADDIG AZ ADMINOK KEZELIK AZ OLDALAMAT) – közölte Curtis, aki a jelek szerint be is feküdt egy intézetbe, hogy megpróbálja végleg legyőzni a szenvedélybetegségét.

Szinte csak percekkel ezelőtt egy terjedelmes bejegyzésben örömhírt közölt! Felrobbant az oldala!

Curtis a közösségi oldalán, szombaton reggel, a korai órákban osztotta meg legfrissebb bejegyzését. Sokan gratulálnak neki!

„Sziasztok! A mai nappal befejeztem a méregtelenítő programot. Egy teljesen új ember lettem! Ezidő alatt, sikerült minden átértékelnem,teljesen elzárva a külvilágtól, a szeretteim nélkül… sokszor borzasztó volt, de megérte! Ha ez volt az ára annak, hogy végre magam lehessek, bármikor szó nélkül újból nekivágnék! Nagyon sokat hibáztam, azt éreztem ez az utolsó lehetőségem… a karrieremben, a magánéletemben egyaránt. Eszemágában sincs szent beszédet tartani, viszont ha egy tanácsot megfogad tőlem az a rengeteg ember aki írt nekem,hogy akár ilyen, akár másfajta problemával, szenvedélybetegséggel küzd. Merje felismerni magában,és ne féljen lépni! Addig tegye meg amíg nem késő! Ezúton is, Köszönöm azoknak akik hittek bennem és kitartottam mellettem!” – írta Curtis.