• vas. máj 19th, 2024

Most már biztos: Itt az időpont, amikor megy a rendőrség Pécsi Ildikó unokájához

Még mindig nem üres a ház.

Még mindig nem érkezett meg a végrehajtó ahhoz a házhoz, amelyben Pártos Csilla húsz évig lakott, de válás után arra kérte volt anyósa, Pécsi Ildikó, hogy költözzön ki, hiszen az ő nevén van az ingatlan és a bíróság is erre kötelezte. Ugyan a jógaoktatóként dolgozó nő már elköltözött, de 21 éves fia ott maradt. Dr. Magyar György ügyvéd szinte biztos volt benne, hogy tavaly nyár végéig üres lesz a ház. Már azóta lassan vége a télnek is, de még mindig nem tud a színésznő rendelkezni vele, mert nem adták le a kulcsokat. Elege lett és most még keményebben cselekedtek ügyvédjével.

– Ennek a fiatalembernek esze ágában sincs magától kiköltöznie az ingatlanból – mondta korábban megkeresésünkre Dr. Magyar György. Így ügyfelem nem tud szabadon rendelkezni vele. Nagyon sok idő eltelt, mi vártunk türelemmel, és már korábban a végrehajtóhoz fordultunk, de most a napokban újra beadtuk a bíróságra a kérelmünket, hogy akár karhatalom közreműködésével mihamarabb foganatosítsák a kiürítést.

Információink szerint májusban érkeznek a házhoz a hatóság emberei és akkor, ha kell erőszakkal költöztetik ki a házban lakó fiatalembert.

forrás