• szo. ápr 27th, 2024

Döbbenet: egy 200 kilós utas arra kényszerítette a légiutas-kísérőt, hogy törölje ki a fenekét

Az utas arra kényszerítette a légiutas-kísérőt, hogy törölje ki a fenekét.

Az EVA Air Los Angelesből Taiwanba tartó járatán történt a megdöbbentő eset, ahol a stewardesseknek parancsolgatni kezdett a testes utas.

A 200 kilós férfit eleve kerekesszékben vitték fel a gépre, majd egy egész sort kapott a turistaosztályon hatalmas méretei miatt. A gondok azonban akkor kezdődtek, amikor a férfi az illemhelyre akart menni. Kifejtette, hogy ő csak a business osztályon hajlandó vécézni, mert csak ott elég nagy a hely számára. Ezt meg is engedték neki, ám csak ezek után kezdődött az igazi tortúra.

A hatalmas tömegű férfinak a méretei miatt eleve sem lett volna könnyű dolga, de ráadásul egy kézsérülése is volt, így azt parancsolta a légiutas-kísérőknek, hogy segítsenek lehúzni a nadrágját. A dolgozók megmondták neki, hogy ezt nem teszik meg neki, mire a férfi ordibálni kezdett, sőt, azzal fenyegetőzött, hogy a padlóra ürít.

A férfi elé ekkor egy takarót hoztak, de azt is dühösen eltolta. Végül sikerült elvégeznie a dolgát, ám ekkor azt kérte, hogy töröljék ki a fenekét. A személyzet megtagadta a kérését, a férfi azonban nem hagyta annyiban. Azt mondta, ha nem törlik ki hátsó felét, a wc-ben marad, ami viszont biztonsági szempontból semmiképp sem lehetséges. Végül a légiutas-kísérők vezetője megtette, amit a férfi kért, három gumikesztyűt a kezére húzva. A művelet elvégzése közben a férfi kéjesen nyögdécselt, miközben azt mondogatta:

– Hmm… mélyebbre, mélyebbre…

A stewardessnek háromszor kellett megismételnie a műveletet, mivel a férfi egészen addig nem engedte neki, hogy felhúzza a nadrágját.

Az ügy hatalmas botrányt kavart, a legmegdöbbentőbb azonban az, hogy nem ez volt az első eset, hogy a légitársaság egyik járatán megbotránkoztató kérést kellett teljesítenie a személyzet egyik tagjának.

Az EVA Air közleményében azt ígérte, tisztázza az utas fizikai korlátait, és egy amerikai ügyvéddel konzultál azokról az előírásokról, amelyek alapján a fizikai korlátokkal rendelkező utasok csak kísérővel utazhatnak. Emellett támogatásukat fejezték ki a légiutas-kísérőknek.

Forrás