• csü. máj 2nd, 2024

Kitálalt kapcsolatukól Pintér Tibor új szerelme. Elképesztő, amit Tenyáról mondott

Azt is elmondta, mit érez valójában a férfi iránt.

Pintér Tibor és Ilyés Jenifer már hét éve ismerik egymást, egészen idáig azonban csak barátok voltak. Aztán egy ölelésnél valami megváltozott.

– Kislánykorom óta tanulok zongorázni és énekelni. Később a színészet iránt is elkezdtem érdeklődni, ezért a szüleim tizenhét évesen elvittek Tibor musicalstúdiójába. Én mesteremként tekintettem rá, majd a kollégám és a barátom lett. A Nemzeti Lovas Színházban pedig a mai napig együtt dolgozunk. A hosszú ismeretség ellenére sosem gondoltam Tenyára férfiként, mert mindketten párkapcsolatban éltünk – mesélte Jenifer a Lokálnak. A két színész viszonya a Jimmy-musical egyik előadásán változott meg. Megölelték egymást, ahogy eddig is, most azonban valami megmozdult közöttük.

– Éreztük mindketten, hogy ez most több egy baráti ölelésnél. Tibor onnantól kezdve ostromolt, menjek el vele randizni, de én eleinte tartottam attól, hogy mit fog szólni a társulat. Ő azonban olyan kitartó volt, hogy végül igent mondtam, azóta pedig elválaszthatatlanok vagyunk. A gyerekeivel is régóta jóban vagyok, örültek a kapcsolatunknak, és a szüleim is támogatnak – mondta a 24 éves színésznő, aki leginkább a huszonegy évvel idősebb Tibor lelkébe szeretett bele.

Azt is elárulta, még nincsenek terveik a jövőre vonatkozóan, hiszen még csak pár hete vannak együtt, és neki idő kell, mire a érzelmei kiteljesednek, de az biztos, hogy teljes köztük a harmónia.

forrás