• pén. máj 3rd, 2024

1968-as felvétel szivárgott ki a NASA-tól: idegen városok fényei láthatók rajta – videó

Ezt már a NASA sem tagadhatja. bennfentesek évtizedek óta erről beszélnek!

Van valami a Holdon, és annak túloldalán.

A Hold sötét oldala sohasem néz a Föld felé, mi innen nem láthatjuk, ezért ideális hely arra, hogy egy idegen civilizáció zárt kolóniája rejtőzzön el a Hold sötétjében.

Bennfentesek, volt NASA munka társak számoltak be többször is arról, hogy a NASA háza táján érdemes lenne vizsgálódnia a nemzetbizottságnak, vagy egy független hatóságoknak, mert rengeteg mindent találnának, ami idegenekkel, és titkos Hold missziókkal kapcsolatos.

Állítólag sokkal több Apollo-misszió is volt, mint amennyit hivatalosan is elismertek.

Ezen titkos missziók egy részének valójában az volt a feladata, hogy a Hold sötét oldalán található hatalmas, városszerű struktúrákat vizsgálják meg alaposabban,

Most előkerült egy titkos felvétel, mely 1968-ban, a Hodlraszállást megelőzően készült a Holdról.

Ezen tisztán kivehető az, amit a NASA sok ízben tagadott, és soha nem ismert el, mégis mindenki tudott…

A hivatalos űrtörténelem szerint csak 1968 december 21-én indult útnak az Apollo-8, amely elsőként közelítette meg a Holdat emberi személyzettel.

Azonban egyes összeesküvés-elméletek azt állítják, hogy 1965 óta már javában folyt a Holdvárosok építése. A terv a T SOS.inc és a NASA közös projektjeként került megvalósításra.

A felvételről magáról nem sokat tudni, de az információk alapján a Holdi városban le is szálltak az űrhajósok a titkos misszó keretében.

Senki sem tudja, hogy ott mi történt, pontosan mit láttak, de még a dokumentumok sem maradtak fenn erről, vagy legalábbis ügyeltek rá, hogy ezek ténylegesen soha ne láthassanak napvilágot.

A Földre való visszatérés közben, hazafelé vették fel a videót, amin jól látszik, hogy hatalmas aktivitás van a Hold felszínének egy jelentős részén.

Majdnem a fény-árnyék határon számos város terül el a kráterekben. Ezek fényei kísértetiesen hasonlítanak az éjszakai Föld nagyvárosainak fényeihez.

Számukból, és méretükből látszik, hogy nem egyszerű kis holdbázisokról, hanem kiterjedt infrastruktúrával rendelkező városokról van szó.

Abban szinte mindenki biztos, hogy valamit rejtegetnek a lakosság és a Föld elől.

Mindenki találgatja ugyanakkor, hogy mi is lehet a Hold sötét oldalán, és ha valóban egy idegen civilizáció rejtőzik ott, akkor kik, vagy mik lehetnek, és milyen régóta figyelhetik meg az emberiséget…

OSZD MEG másokkal is!