• vas. máj 5th, 2024

Galambos Lajos végrendeletet írt milliárdos vagyonáról

Galambos Lajost, vagy, ahogy az országban leginkább ismerik, Lagzi Lajcsit az 58. születésnapja közeledtével kezdte foglalkoztatni az elmúlás gondolata. Ezért nemrég végrendelkezett milliárdos vagyonáról, hiszen egy váratlan tragédia esetén is szeretné biztonságban tudni családját.

Lagzi Lajcsi a Borsnak elmondta, hogy már megírta a végrendeletét, ami az ügyvédejénél van letétbe helyezve. Ebben nemcsak gyermekeire és családjára, de az egyik jó barátjára is gondolt.

“A pénzügyi kultúrám részéhez nemcsak a jövedelem felhalmozása, hanem annak megőrzése is hozzátartozik, így hát a javaimat szeretném azokra az emberekre hagyni, akiknél tudom, hogy jó kezekben lesz. Egy jó barátomnak például az egyik ingatlanomat szánom, no­ha ezt még ő sem tudja”

– nyilatkozta a lapnak Lajcsi, aki azt nem árulta el, hogy ki az a titokzatos barát.

“A feleségemre és a három gyerekemre is gondoltam természetesen, a fejemben már meg is van, hogy kire mit hagyok, azonban ezt még velük is meg kell beszélnem. Er­ről ma szeretném megkérdezni őket, s az, rábólintanak-e a végrendeletemre vagy sem, még számomra is meglepetés.”

– folytatta tovább az ország egyik legismertebb mulatós előadóművésze, aki szeretné kikérni a családja véleményét is a vagyonának elosztásáról.