• pén. máj 3rd, 2024

SÖTÉT TIT­KOT REJT AZ EL­TŰNT MA­GYAR TINI FA­CE­BOOKJA

Nagy erők­kel ke­resi a rend­őr­ség a 14 éves Petz An­géla Pet­rát, a lány­nak még év ele­jén ve­szett nyoma Győr­ből. A Ri­post meg­ta­lálta a tini Fa­ce­book-ol­da­lát, ahol ki­de­rül szö­ké­sé­nek le­het­sé­ges oka!

A Győri Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Petz Angéla Petra eltűnése miatt. A 14 éves lány még január 3-án győri tartózkodási helyéről távozott ismeretlen helyre, az azóta tett rendőri intézkedések nem vezettek eredményre: Angéla a mai napig nincs meg. A rendőrség ezért a lakosság segítségét is kérte, hogy mihamarabb megtalálják a 14 éves tinit.

A Ripost is nyomozásba kezdett és rábukkant Angéla Facebook-oldalára, ahol az utolsó bejegyzése az eltűnése előtt született.Nem kell ahhoz sem drog, sem cigi, sem pia, hogy tönkre tedd magad. Elég, ha csak szerelmes leszel
– írta a fiatal lány, aki valószínűleg szerelmi bánata miatt szökött meg két hete.A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható Petz Angéla Petra tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét!

Forrás:RipostTovább a cikkre »