• csü. máj 2nd, 2024

A kórházból üzent Zámbó Jimmy édesanyja. Ezt monda a fiáról

Hitted volna?

Zámbó Jimmy édesanyja otthonában elesett és eltörte a combcsontját és három bordáját. Az idős asszonyt megműtötték, rehabilitációja pedig azóta is tart. Anna néni most a Sorry magazinnak nyilatkozott állapotáról: „Isten kegyelméből lassan gyógyulásnak indulok, de sajnos azért nehezen indul be a folyamat. Mivel a combcsontomat több helyen is össze kellett csavarozni, ahhoz is idő kellett, hogy lábra tudjak állni.”

„Ez már szerencsére megy, sőt pár lépést meg is tudok tenni magamtól” – mondta Anna néni, akire nagyon vigyáznak a gyerekei.

„A gyakori látogatásnak nem nagyon örülök, mert kimerít minden látogató. De azért hatalmas örömmel fogadok mindenkit, csak nehéz és fárasztó. De mindenkinek köszönöm a jókívánságokat, és azt is, hogyha ellátogat hozzám a kórházba. Szeretnék az újság olvasóinak is üzenni, azoknak, akik kedvelték a fiamat: kérek a Jóistentől mindenkinek áldásos új évet. Sajnos az év kezdete a mi családunknak mindig nagyon fájdalmas, de ami volt, elmúlt, már vissza sosem jön, ezt el kell fogadni. Élve és elevenen kívánok viszontlátást!” – mondta Jimmy édesanyja.

(Ripost / Sorry magazin)