• csü. máj 2nd, 2024

Héthónapos terhesen állt az oltár elé a fiatal nő. Arra, ami aznap történt, senki nem számíthatott

Ezt az esküvőt még sokáig emlegetni fogja mindenki.

Éppen az esküvőjére sietett Chelsea Harvey és jövendőbeli férje, Shane, amikor autójukkal megcsúsztak a jeges úton, és felborultak. A drámai balesetben ugyan csak apróbb sérüléseket szenvedtek, de a 23 éves állapotos menyasszonyt a kiérkező mentők azonnal kórházba szállították, hogy megvizsgálják, a magzat is épségben megúszta-e a történteket.

NORTHFOTO

Óriási mázlijuk volt, a vizsgálatok szerint a babának sem történt kutya baja. Végül három órával később megérkeztek az esküvő helyszínére, ahol a vendégek már izgatottan várták őket. Ám két órával később újra ugyanabban a kórházban kötöttek ki, mert Chelsea 6 éves mostohalánya, Isabell belefutott egy asztal sarkába, és nagyon csúnyán felsértette az orrát. A kislányt ugyanazok a mentősök látták el először, akik korábban Chelsea-t, és ugyanabba a kórházba szállították, hogy a sebet összeragasszák.

A házasság ugyan érvényes, de Chelsea és Shane hamarosan újra lakodalmat ül, hogy ezúttal semmi ne zavarja meg boldogságukat. Ám ezen a lagzin már eggyel több vendég lesz jelen: azóta ugyanis megszületett kislányuk, Emica. Sok boldogságot az ifjú párnak!

forrás