• szo. máj 4th, 2024

Hajdú Péter anyja kitálalt Sarka Katáról – Ezért nem bízott meg benne

Hajdú Péter az édesanyjával együtt mesélt fiatalkoráról, a kapcsolatukról, és a jövőbeli tervekre is kitért.
Zsuzsa büszkén áradozott Péterről, aki kiváló tanuló volt gyermekként. Mint mondta, kapcsolatuk mindig is nagyon őszinte és bensőséges volt, nem volt olyan, amit ne beszélhettek volna meg – írja a .

„Alsóban – kis túlzással – tényleg azt sem tudtam, hogy iskolába jár. A napköziben úgy megtanult mindent, hogy otthon legfeljebb csak egy kicsit vettük át a leckét” – kezdte az édesanya, aki fia szerelmi életére is kitért.

„Mondhatni, a csajok jártak hozzá udvarolni” – árulta el Zsuzsanna, aki máig emlékszik arra a pillanatra, amikor észrevette, hogy fia fenekét egy lány simogatja.

– Teljesen megrökönyödtem. Mi van?! Az én kisfiam fenekét simogatja egy lány? Na, az a pillanat teljesen belém égett” – emlékezett vissza Zsuzsanna.

Hajdú arra is kitért, hogy első komolyabb szerelme egy Edina nevű lány volt, akivel mindketten kézilabdáztak.

„Nagyon nehezen éltem meg a szakításunkat, csakhogy megismert egy másik fiút a Balatonon. Becsületesen bevallotta, szakítottunk. Edina nagyjából négy év múlva meghalt: elgázolta egy autó Amerikában. Lehet, hogy nagyon önző vagyok, hogy ezt mondom, de a sors akkor megkímélt egy elviselhetetlen fájdalomtól: nem úgy kellett elveszítenem valakit, hogy a szerelmem volt” – mesélte Hajdú, aki később olyan ismert személyekkel kezdett járni, mint Ábel Anita, később pedig Sarka Kata.

Péter arról is beszélt, hogy miért nincs épp párja.

„Úgy is fogalmazhatok, hogy nagyon sok a jelentkező, de nem akarok kompromisszumot kötni. Sok mindenen múlik, hogy beleszeressek valakibe, és úgy érezzem megint, ő az igazi.”

– Egy anyának nagyon nem mindegy, milyen az a lány, aki a fiával van. Amikor összejöttek Sarka Katával, nagyon szurkoltam nekik, hogy boldogok legyenek. Eleinte jól megvoltak, aztán volt egy időszak, amikor szétváltak, majd megint újrakezdték. Akkor már nehezen bíztam meg Katában, de Péter azt mondta, hisz neki, ő az élete szerelme, kizárólag vele tud boldog lenni. Mit mondhat erre egy anya? Attól tiltsam el, akit szeret? – emlékezett vissza az asszony, aki nagyon nehezen élte meg, amikor bejelentette a sztárpár a szétválást.- Én is elváltam Péter édesapjától, reméltem, hogy a fiamnak nem kell ugyanezt átélnie.

Amikor Kata elköltözött, az roppant nehéz időszak volt.

Péter akkoriban nagyon sokszor jött át hozzám, és órákig beszélgettünk.

Tudja, rám bármikor számíthat, mindenben támogatom. Azóta sem váltak el, pedig az lenne a legjobb, ha pont kerülne a közös életük végére.

Fellélegezhetne és továbbléphetne mindenki. Nagyon jó lenne ismét boldognak látni a fiamat valaki mellett. Úgy tudom, jelenleg nincs komoly barátnője, de ez nyilván változni fog – tette hozzá.

forrás