• vas. máj 19th, 2024

Ilyet még nem láttál!Két roma klán csapott össze a nyílt utcán egy lány miatt – Videóval

Nemrégiben egy roma összecsapás borzolta a szatmári kedélyeket, azonban az itteni bunyó eltörpül amellett, ami csütörtök délután történt Németvásáron (Targu Neamt).

Míg Szatmárnémetiben „csak” tízen estek egymásnak, addig a Neamt megyei városban több tucat férfi és nő szállt harcba. A két ellenséges család tagjai botokkal, vasrudakkal és baltákkal ütötték és dobálták egymást.

Rövid időn belül megérkezett egy rendőregység, melynek egyik tagja bevetette magát a tömegbe, hogy levegőbe leadott pisztolylövésekkel térítse jobb belátásra a verekedőket. A romák magasról tettek a rendőr utasítására, a harc ezt követően is folytatódott, úgyhogy a helyszínre riasztották a rendőrségi különleges alakulatot és a csendőrséget is.

Együttes erővel végül sikerült leállítani a bunyót, melyben csodával határos módon senki nem sérült meg komolyabban.  Az ügyben közrend megzavarása miatt indítottak eljárást,írja a szatmár.ro

Román sajtóértesülések szerint a konfliktust az okozta, hogy az egyik férfi megszöktette a másik családból származó szerelmét.