• szo. máj 18th, 2024

Nagyon durva dolog történt-Kitört a botrány a királyi családban! Az esküvő lefújása is szóba került.

Nagyon durva dolog történt!

Harry herceg és Meghan Markle nemsokára összeházasodnak, ennek azonban nem mindenki örül. A színésznő féltestvére szerint Meghan csak kihasználja Harryt, szerinte még nem késő lemondani az esküvőt – írja a Life.hu.

Meghan Markle féltestvére nyílt levélben arra kérte a herceget, hogy fújja le az esküvőt. Az 51 éves Thomas Markle Junior szerint Meghan egy öntelt és sekélyes nő, nem érti, hogy a herceg miért nem látja ezt: “Nincs még késő. Egyértelmű, hogy Meghan nem a megfelelő személy számodra” – írta a levélben, és hozzátette, nagy hiba az egybekelés.

„Ez az esküvő a legnagyobb hiba a királyi esküvők történetében”.

A férfi állítása szerint apjuk anyagi gondokkal küzd, miután rengeteg pénzt adott Meghan boldogulására: „Miféle ember az, amelyik úgy indul, hogy kihasználja a saját apját, majd miután az csődbe ment, elfelejti őt, otthagyja tönkretéve?” Szerinte Meghan fejébe szállt az aprócska hollywoodi siker.

„És mindennek a tetejében Meghan senkit nem hívott meg a családból az esküvőre, inkább teljesen idegeneket invitált meg” – folytatta. Szerinte a színésznő egy öntelt, felfuvalkodott nő, aki viccet csinál majd Harryből és az egész királyi családból.

(Life.hu)