• szo. máj 18th, 2024

Újra együtt Berki Krisztián és egykori társa. Durva, ami kiderült

Újra együtt szerepelnek!

Ma már csak az ügyvédeiken keresztül áll szóba egymással Baukó Éva (35) és Berki Krisztián (37), de egy pár hetes felvételből kiderül: korábban sem voltak egymás kedvencei, bár itt néhány csipkelődést leszámítva még jó hangulatban telt a forgatás.

A FEM3 két műsorvezetője április közepén élő adásban esett egymásnak, majd az összetűzésük a közösségi médiában folytatódott, azóta pedig nem bírnak megmaradni egy légtérben.

Ráadásul ez nem új keletű kettejük közt, a hetekkel korábban készült Vigyázat, szülővel vagyok! felvételein is érezhető volt némi feszültség.

– Ez volt a legnagyobb bajod, hogy éhes vagy? – tette fel Berki Krisztián a kérdést Évának pikírten, miután a műsorvezetőnő elmesélte egy kamaszkori kalandját. A történet szerint ugyanis 16-17 évesen az egyik családi, siófoki nyaralásról elszökött Budapestre bulizni a barátaival. Nem maradt pénze, ezért amikor hazaért, már nagyon éhes volt. Berki ezek után Bau­kó Éva kinézetét sem kímélte. Éva éppen arról beszélt, hogyan vágott neki egyedül egy vonatútnak, amely meglehetősen veszélyes dolog volt, mert el is rabolhatták volna – írja a Blikk.

forrás