• szo. máj 18th, 2024

Átverték Joshi Bharatot: több százezer forintját nyúlta le egy csaló

Éveken keresztül vitték a pénzét!

Joshi Bharat mindenkivel kedves és jóhiszemű, ám a saját kárán tanulta meg, hogy ez bizony nem mindig a legjobb. Még évtizedekkel ezelőtt aláírattak vele egy papírt, ami komoly összegtől szabadította meg.

„A nyolcvanas években egy bábszínházban dolgoztam, és a büfésnő megkért, hogy írjam alá a hiteligénylő papírjait tanúként. Persze meg is tettem, anélkül hogy elolvastam volna.Aztán a hölgy nem fizette a törlesztőt, így tőlem és két kollégámtól vonták le éveken keresztül. Ez egy jó lecke volt arra, hogy legközelebb résen legyek” – kezdte a Lokálnak Joshi, és azt is hozzátette: már nem haragszik az asszonyra.

„Úgy érzem, hogy leginkább a tudatlanságról szólt ez a történet. Azt hittem, hogy a szerződést csak mint tanúk írtuk alá, de kiderült, hogy valójában kezes voltam. Nemcsak én jártam így, hanem két kollégám is. Pár százezer forintról lehetett szó, ami a nyolcvanas években nagyon nagy pénznek számított. Évekig vonták tőlünk ezt az összeget. Szó szerint jó tanulópénz volt. Bepaliztak, de nem fontos már.”

forrás