• vas. máj 19th, 2024

Visszaüzent Ambrus Attila Hódi Pamelának!

Berki és a Viszkis könyvének megjelenése kapcsán kiderült, hogy valójában nem kis szerepe volt Ambrus Attilának abban, hogy Berki Krisztián nem házasodott meg.

„Nem ismerem személyesen Pamelát, nem beszéltem vele sohasem, de a beszélgetéseink alapján a lelkem mélyén éreztem, hogy nem Krisztiánhoz való. Sokat mesélt a közös dolgaikról, és nekem úgy állt össze a fejemben ez a történet, hogy számára mindenki jobb lenne, legyen akár Drakula vagy a patás ördög, mint ez a nő. Oké, hogy a gyereke anyja, ezt tisztelni kell. És soha nem szabad elfelejteni, de ez a nő nem hozzá való. Ezt láttam és éreztem. Lehet, hogy nagyon vastagon benne vagyok, hogy Krisztián lelépett, mert néhány dolgot tanácsoltam neki” – hangzik el a tegnap megjelent könyvben.

Hódi Pamelát úgy felbőszítette ez a kijelentés és az erről szóló sajtóhírek, hogy egy frappáns bejegyzésben mondott köszönetet Ambrusnak, hogy végre tényleg boldog lehet! 

Ambrus Attila a hétvégén a jelek szerint gondolkodott a dolgon, és egy újabb nyilvános üzenet lett a vége!

Íme Hódi Pamela reakciója arra, hogy Ambrus Attila hatására hiúsult meg az esküvője Berkivel.

 

 

Köszönom, hogy boldog lehetek!??‍♀️?

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,


,,Bár Ambrus Attilával még csak 5 mp-re sem találkoztam soha, mégis köszönettel tartozom neki, amiért ilyen tanácsokkal látta el a barátját velem kapcsolatban. Sok közös van bennük, biztosan ezért is akkora az összhang” – írta Hódi Pamela az Instagramján.

A labda így a Viszkis térfelén pattogott tovább és most úgy tűnik, a hétvégén az is kiderült, kinek lehet „igaza” az ügyben.

„Hibát követtem el, hogy nem hallgattam meg Pamelát, az ő oldalát is meg kellett volna ismernem, akkor lett volna ez korrekt a részemről. De Ázsiában ő nem volt ott. Sajnálom, hogy ilyen durván fogalmaztam, nem akartam megbántani egy kisgyermekes édesanyát! De tény, akkor és abban a helyzetben azt gondoltam, ami oda le lett írva. De ez nem egy szentírás, és van, hogy az ember téved. Én tudok bocsánatot kérni! De azt gondolom, nem tettem kárt Pamelában, sőt inkább jót tettem vele, és ha egyszer találkozom vele személyesen, szívesen megismerem az ő oldalát is” – mondta a Borsnak most Ambrus Attila, aki nyilvánosan kért bocsánatot Berki Krisztián exétől.