• csü. máj 2nd, 2024

PÉCSI ILDIKÓ JOGERŐSEN NYERTE A PERT! MOST AZONBAN OLYAN LEVELET KAPOTT,AMIT KÉTSÉGES FELTUD-E DOLGOZNI!

Elállt a lélegzetünk is!


Levél Pécsi Ildikónak

Kedves Művésznő, nem tudok az életéről és jelenlegi harcairól többet, mint amiket Ön nyilatkozik, úgyhogy nem véleményt mondanék, csupán egy mesét. Nem fog fájni, bár lehet..

Egyszer volt, tán igaz sem volt egy világszép, nőies, dús keblű és eszméletlenül tehetséges fiatal, magyar színésznő. Amolyan magyar Sophia Loren, csak az én szememben még szebb volt. Ez a leányzó magáénak tudhatott egy felkapott és menő focistát és nem úgy, mint a mai celeblányok, akik szeretnek villogni a focista pasijuk mellett pár hónapig, ez a lány ezt a labdarúgót meg is tartotta. Egy életen át, most már egészen bizonyos. Álompár lettek sok-sok éve.

A világszép hölgy megasszonyosodott a focista mellett, akiből egy ország számára vált “Lajosom”. Csak így.Lett aztán a párnak egy fiacskája. Mivel sikeres szülők ismert gyermeke lett, ma úgy mondanánk, a kis herceg beleszületett a jóba. A jólétbe. Elhitte, hogy körülötte forog a világ. Körülötte is forgott. Felnőtt, elvégezte iskoláit és szerelmes lett. Választottja olyan volt, mint édesanyja fénykorában. Álomszép, darázsderekú táncosnő, revük sztárja, tánctanár, koreográfus, díszlettervező, műsorvezető, modell – egy személyben.

A “Csilluskám”, ugye, kedves Ildikó? Ő lett a “Csilluskám”. Csilluskám belecsöppent a színésznő és a focista álomcsaládjába, ahol az volt a feladata, hogy megzabolázza azt az elkényeztetett aranyifjút. Fiút szült neki, s a külvilág még jobban tapsolt. Milyen szép család! – mondták sokan. A Művésznő, a Lajosom, a Csabika, a kis Csabi meg a Csilluskám.

Igazán boldog család. Sokszor szerepelt a Művésznő és Csilluskám különböző műsorokban. Olyankor a táncosnő megmukkanni sem tudott, még akkor is a Művésznő felelt a kérdésekre, ha azt tőle, neki szegezték. Hogy mennyit dolgozik Csilluska! Hogy milyen jó édesanya! Hogy milyen jó feleség! Hogy milyen jó vele együtt dolgozni!Csak az nem látta, hogy a táncosnő nem boldog s nem élhet felnőtt életet, mert az anyósa megfojtja őt teljes lényével, aki nem nézett rá. Mindenki más látta. De Csilla, bár belebetegedett, alázatos meny, feleség és édesanya volt. Egy rossz szót sem szólt soha. Most is hallgat. Évek óta mélyen hallgat. Az aranyifjú pár éve felszívódott mellőle.
A kicsi gyermek immár felnőtt, Csilla pedig ellenség lett.A sajtóban ezt olvasom, hallom az Ön nyilatkozatai alapján: Semmit nem csinált egész életében a Csilla, most meg kiszipolyozná a volt férjét – ez a táncolsnő, revük sztárja, tánctanár, koreográfus, díszlettervező, műsorvezető, modell – egy személyben, aki nem mellesleg édesanya.Elmarja az unokát is a Művésznőtől – egy 18 éves, felnőtt gyereket nem lehet elmarni. Ő ugyanis dönt. Ha valakit látni akar, azt látni fogja. Ha valakit nem akar látni, nem látja. Döntésképes. Felnőtt. A mostani peres nyavalya azon folyik, hogy vajon érdemel-e Csilluska otthont a saját és a fia feje felé. Megérdemli-e az otthont, amit elvileg a Művésznő és a Focista vásárolt.


Mert Csilluskának amúgy semmije nincs. Hisz feláldozta az életét egy családért, amely most az utcára rakná őt.A szépfiú meg? Eltűnt, felszívódott, nem fizet, nincs keresete, munkanélküli, szegény, mint a templom egere, véletlenül már vagyona sincs, bár régebben volt.És a Művésznő évek óta jajong a sajtóban, hogy őt már nem szeretik, hogy őt tönkretenné a gaz, a galád, az ingyenélő céda, miközben ő csak a jót akarja, meg a Lajosom is a jót akarja. És már az ország sem szereti őt.A mese vége? Egy vallomás. Tisztelt Művésznő! Egy ország rajongott önért…..egy ország húzza el a száját, ha csak most meghallja az Ön nevét. Évtizedeken át fojtott meg s tett tönkre felnőtt emberek privát szféráját, most pedig még mindig csak ordítva jajongani tetszik? Egy teendő volna csupán pedig: egy lépést hátra. Csak ennyi…

Mi a véleményed erről?