• pén. máj 3rd, 2024

Nótár Mary elárulta: emiatt vetélt el!

Budapest — Szívszorító hírt közölt Nótár Mary: a múlt hónapban elvesztette kisbabáját.

 hztgg7d

Az énekesnő erről a közösségi oldalon adott hírt, angyalkák között égő mécsesről posztolt képet, amelyhez odaírta: így emlékezik meg sem született gyermekére. A szomorú bejelentés után azonban kitört a háború: a közösségi oldalán kifakadó L. L. Junior szerint az énekesnő hazudott már a terhességéről is, míg a mulatóshercegnő ezt kikéri magának – írja a Blikkruzs.

Mary hazudik a vetéléséről! Minden, amit eddig mondott, csak egy jól megtervezett színjáték volt. Pedig ez egy szent dolog, azon nők és párok mellett emeltem fel a szavam, akik babára vágynak, de nem élhetik át a gyermekáldás örömeit. Borzasztóan ki vagyok rá akadva, ne csináljon mindenkiből hülyét – fakadt ki a Blikknek Ju­nior, aki jelenleg is annál a kiadónál dolgozik, amellyel Nótár pereskedik.

Tény, amikor az énekesnő szeptemberben bejelentette, gyermeket vár, már akkor sokan kételkedtek, kétségbe vonták szavai igaz­ságtartalmát. Nótár végig kitartott várandóssága mellett, igazát a babáról készült ultrahangfelvétellel próbálta igazolni.

Nagy vágyam volt, hogy anya lehessek, de kellett hozzá a biztos társ és persze az is, hogy elérjem azt álmomat, kar­riert építsek mint énekesnő – mesélte a Blikknek akkor Mary, aki szerint a támadások, a viták, a volt menedzserével, Lakatos Róberttel kezdett pereskedés okozta stressz miatt veszítette el a babáját.   A CIKK ITT FOLYTATÓDIK….