• szo. máj 18th, 2024

Hiába a népszavazás. Ezekbe a magyar városokba fog a kormány megkerülésével migránsokat telepíteni az EU

Miniszterelnöki felszólalással kezdődik a parlament őszi munkája. Az a politika, amelyet most Brüsszel folytat, civilizációs katasztrófához vezethet – figyelmeztetett Orbán Viktor.

 

Úgy veszíthetjük el európai mivoltunkat, ahogyan a békát főzik meg a vízben, és matematikai pontossággal megmondhatjuk, milyenek lesznek az európai városok 20-30 év múlva. És amit eddig látunk a népvándorlásból, csak a bemelegítés volt, hiszen ma a Földön hárommilliárd ember él napi 2 dollárnál kevesebből. A népességszám pedig Afrikában folyamatosan nő, és Európa még több kapuin kopogtató emberre számíthat.

 

A brüsszeli bürokraták pedig azt az érzetet keltik, hogy ide lehet jönni, a migránsok pedig jönnek. Mi pedig félünk, ugyanakkor sajnáljuk azokat is, akik nincsenek könnyű helyzetben. A magyar válasz, hogy a segítséget kell odavinni, és nem a bajt idehozni. A kvóta elhibázott, kell a kerítés, kellenek a védett területek, és döntetnünk kell arról, kit engedjünk be, és kit nem. Nagy felháborodást keltett a baloldali képviselők körében mikor a miniszterelnök idézte az európai baloldal vezetőjének szavait, mi szerint ha a kormányokkal nem tudnak megegyezni migránskérdésben, majd megegyeznek a városokkal.

 

Orbán Viktor Zuglót, Szegedet és Salgótarjánt emelte ki, mint a lehetséges városok ahová az unió migránsokat telepíthet a polgármesterek közreműködésével. A baloldaliak felháborodásra a miniszterelnök felhívta a képviselők figyelmét, hogy ezt nem ő találta ki, emlékeztette őket Martin Schulz szavaira, melyek így hangoztak: “Ha az ország nem enged, akkor a baloldali települések között oszthatják szét a migránsokat.”

forrás:http://meteon.org/