• szo. ápr 27th, 2024

Lebukott! Lehull a lepel Angela Merkel legnagyobb hazugságáról

Megdöbbentő adatokat hozott létre a Német Gazadaság Kutató Intézet. Az intézet a legjobb esettel számol, ami azt jelenti, hogy idén még Németországba érkezik 1 millió migráns és soha többet senki sem.

Ez a német GDP egy harmadába 900 milliárd Euróba fog kerülni az elkövetkező hat évben, ha azt feltételezzük, hogy a migránsokat hat év alatt sikerül integrálni a német társadalomba. A kutatás kimutatta, hogy a bejövő migránsok 30 százaléka analfabéta, nem lehet velük mit kezdeni, ezért a német Munkaügyi Minisztérium létrehoz 100.000 úgynevezett 1 Eurós állást, hogy valamit kezdjenek ezekkel a migránsokkal.

Ez a valóságban úgy néz ki, hogy Angeal Merkel hazugságával ellentétben, hogy a migránsok fellendítik az ország gazdaságát azt jelenti, hogy minden német állampolgár adójából évi 500 Euró (160.000 forint) a migránsokra fog elmenni. Felmerül a kérdés, hogy akkor miért kell Angela Merkelnek a rengeteg migráns. A válasz rendkívül egyszerű. A statisztikák azt mutatják, hogy bevándorlók az állampolgárság megkapása után 96 százalékban baloldali szavazók lesznek.

Forrás: MTI