• hét. okt 7th, 2024

SAJNOS ELJÖTT A VÉGE! Szörnyű dolog történt. Tóth Gabi nem bírja tovább…nagyon nagyon nehéz és súlyos döntés kellett meghoznia…a kisbabáját érinti!Szörnyű dolog történt

NEM BÍRJA TOVÁBB! NAGYON NEHÉZ DÖNTÉST KELLETT MEGHOZNIA TÓTH GABINAK A KISBABÁJA EGÉSZSÉGE MIATT

Szörnyű dolog történt.-írja a https://kiskegyed.blikk.hu/

„Kedves követőim! Eljött az a pont amikor le kell tiltanom a kommenteket! Nap mint nap kell szembesülnöm ilyen és ehhez hasonló kommentekkel amiket már nem tudok és nem is akarok tolerálni vagy letojni! Mert ezeket már nem lehet! 15 éve vagyok ebben a szakmában és végignéztem ahogy az emberek egyre többet mocskolódnak az évek során! Aki szeret , bízom benne, hogy akkor is fog ha nem kommentelhet! Lehet az anyaság felé vezető út is teszi velem ezt, de nem bírom tovább elviselni ezt a magyar megkeseredett irigy vircsaftot!…” – írja Gabi Instagram oldaján. Az énekesnő szívből reméli, hogy aki szereti, továbbra is szeretni fogja és kitart mellette úgy is, ha nem kommentelhet a posztjai alatt.

Tóth Gabi zokogva hallgatta, ahogy a Sztárban Sztár Leszek! versenyzője elhunyt feleségének énekel

András egy hirtelen betegség miatt veszítette el szerelmét, gyermeke édesanyját. A produkció alatt megfagyott a levegő a stúdióban.

Valószínűleg a Sztárban Sztár Leszek! szombat esti adásának legérzelmesebb pillanata volt egy budapesti családapa előadása, Csiki András ugyanis elhunyt feleségének ajánlotta fel produkcióját.

A családapa a produkció előtt elmondta, egy tragédia következtében nagyon hirtelen veszítette el szerelmét, kisfia édesanyját.Egy borzasztó nehéz időszakon vagyunk túl. Egy hirtelen betegség miatt, ami gyakorlatilag három hónap alatt lefolyt, elvesztettük Dani édesanyját.

– kezdte az interjúban a családapa a történteket.

Egyéves kisfia tartotta Andrásban a lelket, miatta nem esett szét. Szerinte rengeteg mindenre tanította meg fia, sok erőt adott neki. Ennek ellenére nagyon nehezen tudta elfogadni társa halálát.Dühös voltam a világra, dühös voltam mindenre, ami ezt az egészet okozta. Igazságtalannak gondoltam, hogy egy 30 éves gyönyörű nő felment az angyalkák közé…

– mondta András.