• sze. okt 23rd, 2024

Hihetetlen! Hogy tudták ezt 12 évig titkolni Maddie Mckann szülei és az apartman személyzete ???? 12 év után derült ki….

Drá­mai hír jött a kis Mad­die-vel kap­cso­lat­ban, ezt eddig tit­kol­ták a szü­lők

Meg­szó­lalt az anyuka, aki va­lami ré­misztő do­logra fi­gyelt fel kis­lá­nya el­tű­nése előtt. Ez old­hatja meg a 12 éve hú­zódó rej­télyt?-írta meg a ripost.

 szülők meg vannak győződve róla, hogy lányukat emberrablók ejtették foglyul, és a családi nyaralás során előre kiszemelték őt maguknak – írja az Express.

Az édesanya azt mondta, gyermeke az eltűnése előtti napon nagyon fáradt volt, ezért elképzelhetőnek tartja, hogy már akkor bedrogozta valaki, ami sokat könnyíthetett az elrablásán.

A nő arról is beszélt, hogy szerinte az apartmanjukat is kifigyelték, ott ugyanis nem volt rács, se bármiféle védelem az ablakokon, így könnyen megközelíthető célpont lehetett a bűnözőknek. -írta meg a ripost. 

És itt jön képbe Christian Brückner őróla  kiderült, hogy karbantartóként dolgozott abban a nyaralóban, ahol a kislány a szüleivel lakott, az Algarve-i Praia da Luzban.

Újabb fejlemények a Madeleine-ügyben: végre bíróság elé állhat a gyanúsított

Az első számú gyanúsítottról, Christian Brücknerről kiderült, hogy karbantartóként dolgozott abban a nyaralóban, ahol a kislány a szüleivel lakott, az Algarve-i Praia da Luzban.

Ezt az apartman személyzete korábban még nem említette a rendőrségnek.

Kiderült az is, hogy Brückner mindössze öt percre tartózkodott a hoteltől Madeleine eltűnésének időpontjában. Ezt az információt egy megbízható tanú igazolni is tudja.

A legújabb tényeket hétfőn a SAT1 német csatornán mutatták be az Újabb nyomok a Maddie-ügyben – a német Christian B. a tettes? című, közel kétórás dokumentumfilmben.A műsort készítő dokumentumfilmes csapat állítása szerint hamarosan még több olyan bizonyítékot is nyilvánosságra hoz majd, amely segítségével Brückner – aki többszörösen büntetett előéletű és gyermekek ellen elkövetett szexuális visszaélések is kötődnek a nevéhez – bíróság elé állítható,írja a life.hu