• sze. okt 23rd, 2024

Ennyi volt? – Válik Kulcsár Edina és Csuti? Sírva nyilatkozott Kulcsár Edina

Kulcsár Edina és Csuti a Nyerő Páros című műsorban árulta el ország-világ előtt, hogy a házasságuk válságban van.

A játék elején sokakat hidegzuhanyként ért, hogy a közösségi médiában mindig jókedvű páros házassága válságban van. Nem véletlen, hogy úgy gondolták, a Nyerő Páros jó lehetőség arra, hogy új megvilágításba helyezzék a kapcsolatukat. A játékok során olyan helyzetekben kellett közösen boldogulniuk, amelyek nem fordulnak elő a mindennapokban.

A játék után sokáig úgy tűnt, hogy szépen lassan rendbe jön a házasok kapcsolata, azonban a jelek szerint erre még várni kell.

Csuti és Kulcsár Edina Palik László új podcast műsorának, a Palikék világa by Manna vendégei voltak, ahol elárulták, hogy most milyen a kapcsolatuk. A műsor formátumának alapja néhány boríték, amibe Palik és két műsorvezető társa ír fel kérdéseket. Ezeket pedig később külön-külön tették fel Edinának és Csutinak, hogy a pár ne hallja a másik válaszát. Az egy órás interjú alatt Csuti is és Edina is elsírták magukat – utóbbi akkor, mikor arról beszélt, nem elégedett az életével.

„Azt érzem, hogy mindenki másnak meg akarok felelni, de közben magamat minden alá rendeltem, és azt érzem, hogy nem feltétlenül vagyok boldog jelenleg abban, amiben élek. Lehet, hogy furcsa, nekem is furcsa, de sokszor van az, hogy ülök a kocsiban és csak bambulok magam elé, és nem értem, hogy mi bajom van, pedig kvázi megvan mindenem. Van férjem, szerető családom, két gyönyörű gyerekem. Egészségesek vagyunk, van egy szép házunk, vállalkozásaink, mindenünk megvan, de közben mégis azt érzem, hogy valami hiányzik az életemből. Valami olyan, ami ezeknek az alappillére lehet.”

– vallott érzéseiről könnyek között Edina.