• vas. okt 6th, 2024

Új szerelem? Ezt árulta el róla Tóth Andi

A Sztárban Sztár műsorában hétről hétre mindenkit elkápráztató énekesnő azonban megdöbbentő dolgot árult el a Blikkneknem mernek közeledni hozzá a férfiak.

– Többször fordult már elő velem, hogy olyan üzeneteket kaptam, amelyben egy srác azt írta, hogy itt és ott látott, de nem mert odajönni. Lehet, a kisugárzásom ijesztő, de az tény, hogy félnek tőlem a férfiak – árulta el Andi, aki nemrég szakított Szabó Ádám (28) énekessel, éppen ezért most nem is vágyik kapcsolatra. Ennek ellenére azonban azt elárulta, hogy ha már nyitott lesz az ismerkedésre, milyen férfinak képzeli el leendő párját:

– Azt gondolom, hogy egy igazi férfi a talpán, egy férfiállat, na, ő majd oda mer jönni. És ő jöhet is, persze csak akkor, ha normális és kedves. Külsőre mindig is volt zsánerem. Brad Pittnek nem mondanék nemet, de alapvetően a sötét, félhosszú, túrható hajú pasik jönnek be, a kék szemekért odavagyok, és szeretem, ha egy pasinak van válla. Nekem nem kell kockás has, de azt szeretem, ha úgy fölém tud tornyosulni, hogy adjon biztonságérzetet. Amitől viszont kivagyok, ha egy pasinak vékonyabb a lába, mint az enyém.

via