• vas. okt 6th, 2024

Hatalmas az adósság: Ennyi pénzt érhet a telek, ahol Szilágyi István élt

Úgy tudni, egy ideje nem tudták fizették a törlesztőrészleteket.

A XVII. kerületi önkormányzat becslése szerint a ház környékén történt fejlesztéseknek miatt nagyot ugrottak a telekárak. Elképzelhető, hogy Szilágyiék ma már gond nélkül ki tudnák fizetni a banknak az adósságot, és az özvegynek, Jolánnak még maradna is pénze belőle írja az origo.hu.

„A bank már vinné az ingatlant, amiért sokáig nem tudták fizetni a törlesztőrészleteket. A telek viszont a jelenlegi becslések szerint közel 40 millió forintot ér – a ház szinte semmit –, vagyis ha értékesíteni tudja Jolika, akkor kifizetheti az adósságát. Erről a kerület képviselőjével beszélgettünk. Gyorsan kell cselekedni, nehogy Jolika rosszul jöjjön ki ebből az ügyletből, és fedél nélkül maradjon” – mondta a Borsnak a Baptista Szeretetszolgálat egyik önkéntese, Baricz Dezső, aki régóta segít a házaspárnak.

Május 3-án Szilágyi István színészt megölte a fia. A 49 éves férfi gyógyszerfüggősége miatt az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe került, Szilágyi István özvegye egyedül maradt, ráadásul egy 25 millió forintot meghaladó tartozással – hosszú ideje nem tudták fizetni a törlesztőrészleteket.

Forrás: Bors, origo.hu,blikkruzs