• pén. szept 20th, 2024

EZ DURVA! Kötelezővé tették egyik napról a másikra!!! 50 ezer forintos büntetést is kaphat, aki maszk nélkül megy vásárolni!

50 ezer forintos büntetést is kaphat, aki maszk nélkül megy vásárolni Siófokon
A polgármester kötelezővé tette a maszkviselést az üzletekben és a nagyobb forgalmú, zárt helyeken.

2020. április 2-ától kötelező egészségügyi maszk (vagy annak rendeltetését betöltő textil) viselése kereskedelmi, vendéglátó üzlethelységekbe, gyógyszertárakba, drogériákba, önkormányzati fenntartású oktatási, gyermekvédelmi, egészségügyi intézményekbe, hivatalba belépő és ott tartózkodó személyek számára!

 

Kötelező lett a maszk viselése Siófokon!
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a 13/2020. (III.31) számú önkormányzati rendelet értelmében 2020. április 2-ától kötelező egészségügyi maszk (vagy annak rendeltetését betöltő textil) viselése kereskedelmi, vendéglátó üzlethelységekbe, gyógyszertárakba, drogériákba, önkormányzati fenntartású oktatási, gyermekvédelmi, egészségügyi intézményekbe, hivatalba belépő és ott tartózkodó személyek számára.

Az önkormányzat a készlete erejéig biztosítja az egészségügyi maszkot az érintett helyeken, azonban arra kérjük a Lakosságot, hogy csak azok vegyék igénybe a bejáratnál kihelyezett maszkokat, akiknek valóban szüksége van rá!

A rendelet célja, hogy a maszkot eddig is viselő Lakosok védelmét növeljük és a koronavírus terjedését fékezzük.

Köszönjük együttműködésüket!

Siófok Város Önkormányzata

A veszélyhelyzetet és a várost érintő információk naprakész és hiteles forrásai: siofok.hu és siofoki-hirek.hu weboldal és siofoki-hirek.hu Facebook oldala!

Forrás: siofok.hu