• szo. szept 21st, 2024

Itt a magyar Tesco új döntése! ÚJ korlátozást vezetnek be – MINDENKIRE VONATKOZIK! >>

Megint változtat az online rendelések forgatókönyvén a magyar Tesco. Nem lesz egységes mennyiségi korlát – ami eddig 12 darab vagy 12 csomag volt -, hanem az alapvető élelmiszereknél termékenként eltérőek lesznek. Egyúttal méretkorlátozás lép életbe a március 30-tól leadott vásárlásokra.

Méretkorlátozások a rendelésnél

Annak érdekében, hogy a lehető legtöbb vásárló vehesse igénybe szolgáltatásunkat, a március 30-án vagy azután leadott vagy módosított rendelések esetén mennyiségi korlátozást vezetünk be: egy vásárló egyszerre maximum 80 kg árut rendelhet. Ez körülbelül egy családi nagybevásárlás mértéke. Amennyiben túllépné a megengedett limitet, weboldalunk erre figyelmeztetni fogja Önt.

 

Megvásárolni kívánt termékek mennyiségi korlátozása

Annak érdekében, hogy az alapvető élelmiszereket minden vásárlónk számára elérhetővé tegyük, bizonyos kategóriákban korlátoztuk a megvásárolható termékek maximális számát. A megvásárolni kívánt termékek maximális számát az adott terméknél találja meg. Ha március 14-e előtt megrendelését magasabb mennyiséggel adta le, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendelt mennyiséget kiszállítsuk, de egyes termékek alacsony elérhetősége miatt ez nem minden esetben lesz lehetséges.

Noha néhány termék esetében átmeneti hiány előfordulhat, összességében jó készletmennyiséggel rendelkezünk, és éjjel-nappal dolgozunk azért, hogy minden nap újból feltöltsük árukészletünket.

Forrás_ https://tesco.hu/