• pén. szept 20th, 2024

Nagyon friss! VÁLTOZÁS A sárga csekkek BEFIZETÉSÉNÉL a koronavírus miatt! MINDEN sárga csekkest érint a KÖZLEMÉNY! >>

ICsekk, Simple, TeamViewer – egy csomó eszköz van, amivel saját számláinkat is tudjuk rendelni, és máshol lakó idősebb rokonainknak is tudunk segíteni.

A legalapabb dolog, amit mindenki megtehet az egészségéért a járvány alatt, hogy gyakorta és alaposan mos kezet. A lenti videón megtekinthető a módszer:

A másik pedig, hogy nem megyünk feleslegesen emberek közé. Mi már korábban is úgy gondoltuk, hogy a postán való sorban állás toplistás a felesleges időtöltések között. Sokan azonban még szeretik így befizetni a csekkjeiket. Most hogy nem csak az időt eszi meg a postai várakozás, de ráadásul rizikófaktor is, tényleg időszerű átállni a digitális fizetésre.-írja a https://fintechradar.hu

Legalább három könnyen használatba vehető megoldás van erre a problémára:

a Simple app csekkfizető modulja, amely az összes szükséges adatot beolvassa a csekkre nyomtatott QR-kódból.
az iCsekk alkalmazás, amelybe szintén nem kell kézzel bepötyögni a részleteket.
a legtöbb bank netbankja tartalmaz dedikált csekkfizetés funkciót, ahol be lehet írni a csekken talált azonosítókat, és így fizetni például a közműszámlákat.
A fentiek mellett természetesen a szolgáltatók digitális ügyfélszolgálati felületein is akad számlafizetési lehetőség. Így otthon, emberek közé nem merészkedve is ki lehet egyenlíteni a tartozásainkat.

A módszer nem csak a digitális benszülöttek számára egyértelmű. Idősebb rokonainkat telefonon vagy Skype híváson keresztül lehet instruálni. Vagy az ingyenes TeamViewer programot feltelepíttetve velük a számítógépüket távirányítással vezérelve is meg lehet mutatni az új módszereket.via