• pén. szept 20th, 2024

Fény derült az igazságra: Vele szakított Harry herceg Meghan miatt

Meghan hercegné előtt volt egy nő Harry életében, aki nagyon közel állt hozzá. A színésznő kedvéért teljesen leépítette ezt a kapcsolatot, noha nem szerelemről, „csak” barátságról volt szó.

A 40 éves sportriporter, Natalie Pinkham volt a herceg egyik legjobb barátja az elmúlt években, de amikor Harry és Meghan összejött, minden megváltozott: a herceg többé nem kereste korábbi bizalmasát. Sőt, az esküvőjükre sem hívta meg – írja a Cosmopolitan.

Nat ennek ellenére mindig kedvesen beszél Harryről, és állítja, Meghan tökéletes számára: ő a másik fele. Ennek ellenére egy brit lap úgy tudja, a nő eléggé megbántódott, de nem szeretne mesélni róla: „Teljesen jogos, hogy megsértődött.

Évek óta ismeri Harryt, és többek voltak egymásnak ivócimboráknál – a bizalmasa volt. Nagyon közel álltak egymáshoz, de nem volt köztük több barátságnál. Viszont amikor Harry összejött Meghannel a kapcsolatuk nagyon gyorsan megváltozott. Ellaposodott, majd teljesen kihűlt.

Natalie ennek ellenére úgy érzi, Meghan az az érzékeny társ, aki segít Harry vad oldalát kordában tartani” – mondta egy ismerős.

Natalie azt is el tudja képzelni, hogy a palota eltiltotta tőle a herceget, mert meg akarják védeni a pletykáktól. Most, hogy Harry nős, és apuka is, nem lenne jó, ha egy másik nővel fotóznák le.

Forrás