• pén. szept 20th, 2024

Kiderült! Erzsébet királynőnek volt egy titkos románca, mindenkit megdöbbentett a hír!

A Netflixen megy a „A Korona” című sorozat, ami II. Erzsébet uralkodásáról szól. A műsor népszerűsége folyamatosan nő, a királyi család mégis fenntartással kezeli.

Nem is csoda, hiszen elég sok kényes témát dolgoz fel, a legutóbbi ilyenből pedig valószínűleg hatalmas botrány lesz – írja a Cosmopolitan. A nagy sikerű műsor olyan egyértelmű utalásokat tesz, amik miatt okkal hihetjük, hogy a királynő és a lovászfiú, Lord Porchester között jóval több volt, mint barátság. A történészek azonnal reagáltak a sorozatban történekre, és kiálltak a királynő mellett.

Kate Williams szakértő szerint nincs bizonyíték arra, hogy Erzsébet királynő és Lord Porchester között bármi is történt volna, ők ketten mindig is szigorúan csak barátok voltak;

„Úgy gondolom, hogy a Királynőnek igen szoros kapcsolata volt Lord Porchesterrel, de a barátságnál több soha nem volt közöttük.” – mondta, majd így folytatta:

„Nyilván abban az időben sokkal szokatlanabb volt egy férfi és egy nő barátsága, mint manapság, így maga a feltételezés érthető az emberek részéről.”

Forrás