• pén. szept 20th, 2024

Vajna Timi elmondta, mit fog tenni az örökséggel: ilyen házat fog venni belőle

Nem csak ő akarta így.

Mint ahogyan arról már beszámoltunk, végre eldöntötte Vajna Timi, hogy mit szeretne kezdeni öröksége egy részével. A forgatási kellékekről és számos műemlékről úgy döntött, hogy a legjobb az lesz, ha elárverezi őket. Ezek között ott van például Rambo késkollekciója, valamint Munkácsy egyik tanulmányrajza, ami külön már 28 millió forinttól indul, de a licit mehet feljebb.

Timi nem érzi magát rosszul azért, amiért mindent, ami Andy szívéhez közel állt, azt ő elárverezi, nyilatkozata szerint ugyanis ezt maga Andy súgta neki:

„Nehéz megválni ezektől a tárgyaktól… Andy súgott, ő segített a döntésben. Bízom benne, hogy a gyűjtemény darabjai jó helyekre kerülnek, a befolyt pénzből pedig a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Gyermekszív Központot szeretnénk segíteni, illetve végkielégítést szeretnék adni Andy egykori kollégáinak” – szúrta ki az NCL.

Timi egyébként leginkább házvásárlásra költené a pénzt, azt is elárulta ugyanis, hogy rengeteg ingatlanossal találkozik. Noha állítása szerint Amerikában most nagyon alacsonyan vannak az ingatlanárak, mégis alaposan meg kell fontolnia a döntést, mert igen válogatós, és csak a legjobbat szeretné.

Vajna Timi kifejezetten nagy házat szeretne, amiben sok szoba van, hiszen az állampolgárság miatt nem hagyhatja el Amerikát, ezért a családjának kell őt látogatni. Emellett az örökség egy részét adományokra költi.

forrás