• szo. szept 21st, 2024

SZABÓ ZSÓFI KÉS ALÁ FOG FEKÜDNI. EZEN A TESTRÉSZÉN FOG DRASZTIKUSAN VÁLTOZTATNI

Nincs megelégedve az arcával, ezért úgy döntött, plasztikai sebész segítségét kéri, hogy megőrizze szépségét. Rajongói fellázadtak. Túl fiatalnak tartják Zsófit, akit attól féltenek, Zimány Linda útján indul el.

Ugyan még csak 29 éves, Szabó Zsófi mégis úgy érzi, hogy profi szakember segítségére van szüksége, hogy megőrizze szépségét. Úgy tűnt, döntését nem is kívánja titkolni a nagyvilág előtt, hiszen közösségi oldalán büszkén tette ki az ország és a celebvilág legismertebb plasztikai sebészével készült közös képét, és fotójuk alatt a találkozójuk okát is kifejtette. Zsófi elsőként annyit árult el, hogy egy, a szeme körüli, szupertitkos kezelésnek veti alá magát a sebész által, és a változást képekkel dokumentálja majd. A rajongók reakciója vi­szont nem volt túl pozitív, a legtöbben értetlenkedve álltak Zsófi döntése előtt, és sokan azt a kérdést szegezték az ifjú anyukának, hogy miért kell ilyen fiatalon plasztikai sebészhez fordulnia.

Látva őszinteségét, a Bors is megkereste az RTL Klub műsorvezetőjét, gondolván, biztos szívesen mesél majd a szépészeti eljárásról, de legnagyobb megdöbbenésünkre semmit sem akart mondani az egyre titkosabbnak tűnő beavatkozásról.

Hirdetés

– Ez egy egyszerű arckezelés lesz, ha lesz. Jelenleg ugyanis még csak egy konzultáció történt az ügyben. De se szikére, se tűre nem kell gondolni – állítja lapunknak Zsófi sajtósa.

„Az a nagy dolog ebben az eljárásban, hogy itt nincs be­avatkozás, se töltőanyag, semmi! Egy feszesítő gép, amit szem környékén is lehet használni, ráadásul Ma­gyarországon egyedül­álló” – reagált követői óva intésére Zsófi, aki ezzel igyekezett nyugtatni közösségi oldalán a kedélyeket, főleg miután a kezelésről valakinek Zimány Linda jutott eszébe.

„Zimány Linda is így kezdte… Zsófi, te ezek nélkül is szép vagy!” – írta az egyik követője, aki bejegyzésében még Zsófi férjét is megjelölte, hátha Zsolt jobb belátásra téríti csinos nejét.

 

2016-ban ment férjhez, majd megszületett első kisfia, Mendel. Azóta eltelt néhány év, de a külsején ez nem látszik
2016-ban ment férjhez, majd megszületett első kisfia, Mendel. Azóta eltelt néhány év, de a külsején ez nem látszik © Czerkl Gábor
Mint tudott, Szabó Zsófi 2016. októberében Nyíregyházán, luxuskörülmények között mondta ki a boldogító igent szerelmének, Kis Zsoltnak. Tavaly december 4-én pedig életet adott első közös kisfiuknak, Mendelnek. Majd mindössze három hónapos szülési szabadság után, idén márciusban a Story Extra háziasszonyaként, bomba formában visszatért a képernyőre. Kiszabadulva a díszletek közül azonban smink nélkül érzi a legjobban magát, amiből eddig arra következtettünk, hogy ki van békülve azzal, amit reggelente a tükörben lát. De Zsófi elégedettsége megdőlni látszik, mióta plasztikai sebészhez fordult.